DIABLO III
Moderator: AlDim
Сори, но пак не съм съгласен. Това е карта, с която доста време играх Старкрафт 2 на много добри настройки, пробвах Скайрим за два часа и вървеше задоволително, Dragon Аge 1 и 2 се държаха супер,както и Мас Ефект 2 на средни настройки. Чак да е за филми не е, всички изброени игри са по-красиви от Диабло 3.
- The Dragon
- Elder God
Това Ати продаваш ли го? Че ми трябва видео за втората машина на която ще се играе диабло.Muad_Dib wrote:Ами човече личните ми впечатления наистина не са такива, съжалявам. Моят комп за бетата беше Ati 4650, 2.2 ГХц Core 2 Duo, 4 GB Ram и играта се задъхваше осезаемо, да не споменавам какъв гръч беше като за първи път пусна някой скил.Сега обаче съм с 6850 та се надявам всичко да е точно.
Едит: Нека видим рилийз кода как ще е. Все пак в бетата има много шитни които не са в крайния клиент. А и тепърва ще излизат драйвери. Това е за перформанса.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Айде момци, не остана. Писна ми от това чакане, слава богу че, довечера се приключва. Всички познати ще ходят на партито на озон, само аз и още един друг ще ходим на пулсарското, щото ни е по-близко, пък и там сме преордърнали. Мисля да дойда към 23:00 защото не ми се виси 5 часа там с разни лапетии. Тая вечер мисля само да опитам да се логна за да си резервирам имената на героите, пък утре живи, здрави сутринта я подпуквам.
Между другото в IGN има няколко клипчета със съвети за всеки клас от Уилсън, който иска може да им метне един поглед. Не са кой знае какво, но пак е нещо.
Между другото в IGN има няколко клипчета със съвети за всеки клас от Уилсън, който иска може да им метне един поглед. Не са кой знае какво, но пак е нещо.
- Wednesday13
- Farmer
- The Dragon
- Elder God