- Spoiler: show
Vampire Diaries
Мдам, ставаше. При все, че това
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- armageddon
- Forsaken
Ако ще говорим за визуално най-яките типове в сериала, тъкмо него очистиха снощи
- armageddon
- Forsaken
Премахват се и явно ще си спомниKillua wrote:Айде са, почти всички мъжки са doable, всъщност няма грозно в тоя филм като се замисля, и момите са супер...

Уф, Стефан е супер злето, само й се връзва на Елената..
Но така поне вкарахме сериала в една по-интересна посока!
Само се МОЛЯ да нямаме пет епизода драми "да пия или да не пия"...
Бтв много се изкефих на спомените на Елена от въпросния ден, а и така най-сетне я видяхме като мажоретка ;Д
Но така поне вкарахме сериала в една по-интересна посока!
Само се МОЛЯ да нямаме пет епизода драми "да пия или да не пия"...
Бтв много се изкефих на спомените на Елена от въпросния ден, а и така най-сетне я видяхме като мажоретка ;Д
shadow dance nikoga ne luje
Ех, нали знаеш - няма стискане на ръце като става дума дали да е Делена, или СтеленаArlina wrote:На мен пък точно това ми харесва, че й дава свобода и се съобразява с нея

Иначе да, най-вероятно Стефан отново ще надене страдалческата маска, а почти бях започнала да го харесвам в амплоато му от 3 сезон

shadow dance nikoga ne luje