Аз се прехвърлих на тъч преди четири месеца и бутоните изобщо не са ми липсвали, дори се радвам че са ги махнали. Така се държи и прелиства много по-удобно.Moridin wrote:Бтв бях пропуснал, че Киндъл Тъч няма бутони за прелистване, наистина е малко леймно пък така дизайнът е по-изчистен..
Amazon Kindle
Moderator: Moridin
- Ambartanen
- Arcanist
Попаднах на ебаси офертата:
http://www.buy.com/prod/nook-the-simple ... 78331.html
В коментарите пише, че тези "Refurbished" са просто, незнайно защо, върнати продукти, които си работят перфектно. Но не знам дали си заслужава и да си опитам ли късмета...
http://www.buy.com/prod/nook-the-simple ... 78331.html
В коментарите пише, че тези "Refurbished" са просто, незнайно защо, върнати продукти, които си работят перфектно. Но не знам дали си заслужава и да си опитам ли късмета...

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- Moridin
- Global Moderator
Хора, моят Киндъл съвсем се омота.
Постоянно забива на случайни страници, отнема години и случайни комбинации от натискания да го рестартираш, след което му трябва доста време да зареди нещата както трябва, а на последния рестарт ми затри колекциите май
колко му беше гаранцията и дали е интернационална, ако си го поръчвал от амазон, има ли някой спомен?
може и да е от книгата де, ама...
Постоянно забива на случайни страници, отнема години и случайни комбинации от натискания да го рестартираш, след което му трябва доста време да зареди нещата както трябва, а на последния рестарт ми затри колекциите май

колко му беше гаранцията и дали е интернационална, ако си го поръчвал от амазон, има ли някой спомен?
може и да е от книгата де, ама...
This is it. Ground zero.
Честито стики на всички!
Звучи ми като софтуерен проблем. За Киндъл не помня да съм чувал за софтуерен ролбек на драйвъри, така че нищо не ми идва на ум. Най-близкото като решение, което мога да ти предложа/колкото и абсурдно да ти звучи/ е да му паднеш батерията на макс и след това да го заредиш на пълно. Резултат можеш да видиш принципно и след като е зареден дори малко след това. Общия пример е че, това е един своеобразен "рестарт" на системата.
Колкото и да е странно това помогна при два случая със случайни забивания, като втория не пожела да зацепи цяла седмица преди да пробваме този метод.
Звучи ми като софтуерен проблем. За Киндъл не помня да съм чувал за софтуерен ролбек на драйвъри, така че нищо не ми идва на ум. Най-близкото като решение, което мога да ти предложа/колкото и абсурдно да ти звучи/ е да му паднеш батерията на макс и след това да го заредиш на пълно. Резултат можеш да видиш принципно и след като е зареден дори малко след това. Общия пример е че, това е един своеобразен "рестарт" на системата.
Колкото и да е странно това помогна при два случая със случайни забивания, като втория не пожела да зацепи цяла седмица преди да пробваме този метод.
Колко книги си му сложил - ако си го напълнил със книжки започва да се забавя, понеже се опитва да ги индексира нон-стоп, а това отнема време. По този случай и гъулта малко повече батерия. Може нищо общо да няма с твоя проблем, но пробвай да разчистиш малко и да видиш какво ще станеMoridin wrote:Стикосах я, шот все я търся
ми освен че ми уби колекциите, да видим кво друго ще стане.
пуснах му уайфая, та дано си ъпдейтне някъв фърмуер ако има...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Еми 50-на имам, като от известно време мисля да позатрия някоиMoridin wrote:От поне три месеца е с точно толкова книги - към 100.
Мисля, че повечето тук имат доста повече книги на дивайса.
След като пуснах уайфай и може би се е ъпдейтнал, не ми е забивало. Но все пак уби колекциите

Аз определено ги държа моите около или под 50, с идеята да спестя батерия и бързинаMoridin wrote:От поне три месеца е с точно толкова книги - към 100.
Мисля, че повечето тук имат доста повече книги на дивайса.
След като пуснах уайфай и може би се е ъпдейтнал, не ми е забивало. Но все пак уби колекциите

Иначе, на мен организирането на колекциите ми отне към 10-на минути, така че не мисля че ще те затрудни да си ги направиш наново. Все пак, наистина е хубаво да намериш къде му е проблема на дивайса и да си го решиш, преди да набиваш наново колекции, дето при следващия блокаж пак ще изчезнат

Не знам колко ще ти помогне индийския съпорт онлайн 
Няма лошо да пробваш, ама си приготви 2-3 валериана и две кофи търпение
Иначе, доколкото знам, можеш да им го пратиш за тяхна сметка, и да ти го върнат за тяхна сметка ремонтиран. Може и да греша де, но поне ремонта и връщането са ти без пари със сигурност

Няма лошо да пробваш, ама си приготви 2-3 валериана и две кофи търпение

Иначе, доколкото знам, можеш да им го пратиш за тяхна сметка, и да ти го върнат за тяхна сметка ремонтиран. Може и да греша де, но поне ремонта и връщането са ти без пари със сигурност

Жоро - опита ли хард рестарт? Задържаш бутона за Off дълго време, после при следващо включване ще буутва по-дълго. Киндъла по принцип стои в нещо като sleep режим и всъщност си работи.
Точно това с рестартирането е известен проблем свързан с индексирането, почисти от книги, които нямаш намерение на четеш и виж какво ще се случи
Точно това с рестартирането е известен проблем свързан с индексирането, почисти от книги, които нямаш намерение на четеш и виж какво ще се случи