Vampire Diaries

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Dec 08, 2011 11:28 am

Зрителката???? :evil:

За илайджа съм съгласен на 100%, но Стефан е безкрайно як. Деймън престана да е какъвто го искаш още в средата на първи сезон :р менне ме кефеше беше безпричинно зъл и торчърд. Сега е по-приятен, а у все още пуска добри бъзици - основното, заради което е ценен. Иначе откъмсюжет имат яки идеи но поне за мен малко ги провалят. Майкъл си беше фейл.
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Dec 08, 2011 11:30 am

JohanVladimir wrote:И не върнаха Илайджа :(
Виж, за това и аз чакам и тръпна! Най-якият вампир все пак.. Ние сега с Жоро сме на втори сезон по средата и умираме от кеф!
А на мен ми хареса как братята си смениха ролите - някак явно винаги трябва да се компенсира лошото у единия :) Относно Стефан - така ми харесва повече. Елена пък винаги ми е била досадна, така че не съм й обърнала особено внимание този сезон.. Деймън освен в първи епизод на 3 сезон, честно не си го спомням да е бил гол...
Spoiler: show
Но най не мога да простя на 3 сезон за Майкъл - толкова страшен уж, толкова време го будиха, такъв ужас вампирски и го убиха за има-няма два епизода :cry:
shadow dance nikoga ne luje

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Dec 08, 2011 7:48 pm

Moridin wrote:Зрителката???? :evil:
Разбира се. И двамата влизаме в тази таргет категория и не се заблуждавай, че аз поне нямам проблем с това, щото имам, голям! :twisted:
А Майкъл ми е пък особено голямо разочарование. Как можаха да се сдобият с доста логичен убер-вампир, който дори се хранеше с вампири - линия, която така и не разработиха - който единствен можеше да балансира убер-хибрида Клаус, и да го затрият ей така, като пуф! - с искри и конфети.
Абе не че няма да го гледам и нататък, но трява си кажа, че не одобрявам.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 10, 2012 11:07 pm

Абе никой ли не го гледа тоя сериал вече? Един епизод остана, недейте така!
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu May 10, 2012 11:10 pm

Тъкмо и аз щях да пиша....
Много се изкефих с новата визия на Аларик, готин злодей е.. А Клаус will be missed ама много, дано измислят нещо да го върнат...
А Елена заслужава и Стефан, и Деймън да я зарежат накрая - и без друго с Джеръми, Мат и Бони си делят първото място за най-скучен герой...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu May 10, 2012 11:53 pm

Доста въображение ще им трябва за да направят този сериал интересен отново, не мисля, че ще успеят. Всичко все още се върти около най-скучните персонажи - Елена, Бони, Джереми и т.н., докато качествените персонажи нямат особено много екранно време или
направо им удрят брадвата, както става с Клаус.
Смехория. Клаус е много правилен и има адски потенциал да направи това шоу забавно. Особено взаимотношенията му със Стефан и Карълайн. Просто не им стиска да изместят фокуса от Делена/Стелена. Айде да отлита този сезон, че взе да писва.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 10, 2012 11:56 pm

Спойлери ОМГ!!!! Това става в последния епизод баси.
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu May 10, 2012 11:58 pm

Съгласна съм, особено с това за скучните персонажи, начело с Елена..
Изобщо вече ми е се тая с кого ще се взима, най-добре временно да я пратят на почивка и да върнат добрата стара Катрин. Много тъжно е, че огромна част от екранното време го гълтат именно скучните..
И аз съм фен на Клаус/Карълайн и силно лелея в 4 сезон набързо да дигнат Клаус от ковчега, за да раздвижат малко там нещата.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu May 10, 2012 11:59 pm

Не че не го гледам, просто тоя сезон като цяло е рядко мех. Елена просто стана хипер досадна напоследък, както и нейните.
Клаус 100% ще го върнат понатам, но добре че го разкараха (дано) засега.
Цялата тая сюжетна линия почна да става хипер безмислена вече.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 11, 2012 12:00 am

ХОРА СПРЕТЕ ДА СПОЙЛИТЕ НЕЩА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ЕПИЗОДИ, НЕ ВСЕКИ ГИ Е ГЛЕДАЛ, КОМЪН СЕНС!
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri May 11, 2012 1:11 am

armageddon wrote:
Клаус 100% ще го върнат понатам, но добре че го разкараха (дано) засега.
Цялата тая сюжетна линия почна да става хипер безмислена вече.
Каквото съм чела - обещават доста изненадващ финал, който щял да провокира феновете и да раздели мненията... Така че съм сигурна, че имат нещо предвид, да видим само от коя половина ще сме ние - зарадваната или другата..
На мен проблемът с този сезон ми беше липсата на Катрин, Майкъл историята, скучната Елена и няколко от другите досадни герои... Като цяло сезонът ми беше малко неконсистентен, разхвърлян, но пък може и да е заради епизод по епизод гледането. Като мине днес финалът, ще видим :) Но със сигурност е крачка назад спрямо предните сезони за съжаление :(

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 11, 2012 5:33 am

Имаше изненади във финала, но не бих казал че някоя от тях бяха особено изненадващи. Като цяло - биваше.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri May 11, 2012 10:05 pm

Краят не беше лош. Все още има потенциал в това шоу. :mrgreen:

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri May 11, 2012 10:07 pm

Тъкмо бях започнала да заспивам по време на последните няколко серии :mrgreen: Добър финал, хареса ми. Не знам за Елена, но аз вече си избрах вампир :lol: :lol:
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 11, 2012 10:12 pm

We all have :)
Mine's Catherine :D