"Царство небесно"

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat May 14, 2005 5:28 pm

Ambartanen wrote:Добрата визия... нещо ми се изплъзна. Някои сцени от битките бяха добре направени- задъхани, напрегнати, бързи. Но това бяха общо взето само няколко сцени от целия филм. През другото време не видях никаква добра визия. Нито една природна картина или поглед върху битката, който да ми допадне.
Ами какво ти допада тогава? Сериозно. Кажи някой филм.

Колкото до 3те лева - абе вие да не би да гледате филмите само в "Лъки" в Студентски. Не е много подходящо - особено за този филм.

Но пък е евтинко, де. :)

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat May 14, 2005 5:36 pm

shayhiri wrote:Колкото до 3те лева - абе вие да не би да гледате филмите само в "Лъки" в Студентски. Не е много подходящо - особено за този филм.

Но пък е евтинко, де. :)
Не, просто в Пловдив билетите за кино са по три лева. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Sun May 15, 2005 12:41 am

shayhiri wrote:Ами какво ти допада тогава? Сериозно. Кажи някой филм.
Като визия нямам как да не се съглася с Дем- "Най-дългият годеж" е невероятен. Дори нямаше да се сетя да го сравнявам с "Царството...".

За добре направен поглед върху масова битка- "Александър", момента, когато дадоха битката от погледа на птицата.

А специално в "Kingdom of Heaven" ми харесаха кадрите, когато Орландо Блум се биеше на срутената стена. Това забавяне и после връщане към нормалната скорост ми направи добро впечатление. За мое учудване във филма липсваха каквито и да са красиви кадри на пустинята.