Hisoka is God (HxH темата)

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 10, 2012 10:08 pm

+1
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Sat May 05, 2012 9:08 am

Сега продължих да си чета мангатаа о.О. Анимето толкова ме запали, че едвам чакам следващия епизод ;(. Сложили са някаква подправка на име "Не изследван свят и купчина супер бед ас персонажи. Войс актинга в анимето е супер жесток. А и визуализацията на Аурите доста добре им се е получило...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 06, 2012 5:58 pm

За новото аниме дето сега излиза ли говориш? Мен войс актинга ме отврати безмерно - една от причините да го спра е. Старият сериал беше пъти по-як.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Mon May 07, 2012 9:32 pm

Ами аз не съм гледал другото, но само по арта (който е пъти по зле от мангата) мога да твърдя, че Новия хънтър е на доста високо ниво. За войс актинга, ами доста са си паснали персонажите. Харесва ми гласа на Килуа, Гон и Хисока, единствено Курапика малко сдава, но се търпи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 08, 2012 7:54 am

Да! Новия е Шарен и Блещука! :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Rashugun
Merchant

Post by Rashugun » Tue May 08, 2012 12:30 pm

ProxyFantasy wrote:Ами аз не съм гледал другото, но само по арта (който е пъти по зле от мангата) мога да твърдя, че Новия хънтър е на доста високо ниво. За войс актинга, ами доста са си паснали персонажите. Харесва ми гласа на Килуа, Гон и Хисока, единствено Курапика малко сдава, но се търпи.
Кой арт е пъти по-зле от мангата? На Първия ли? Щото в Първия всъщност героите изглеждат в пъти по-добре, отколкото в мангата.

Иначе сеютата на Първия сериал бяха една от най-най-най-главните му сили (Хисока естествено най-блестящ, но всъщност и главните бяха озвучени много по-нелигаво, даже и в по-поддържащите персонажи имаше големи попадения (Мачи, Дзуши, Илуми, Франклин, етц)).

Да не говорим, че от Втория сериал всякаква атмосфера и душа са брутално убити, всички е блещукащо и модерничко и ДЕТСКО, човек...

http://www.youtube.com/watch?v=7ve_1hHJLSk

Просто сравни с оня момент в Новия хънтър, който мина не само с цензура, ами и с никаква музика или каквото и да е чувство.

http://www.youtube.com/watch?v=hvdIE8jRA-k

Класика, не като тоя смешния новия, дето озвучава Хисока... Изобщо не са хубави новите сею-та, веее ;//
Depending on your request, whether I will laugh or get angry, that will decide your lifespan, boy.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 08, 2012 6:02 pm

Ех догледаха ми се пак старите...
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Thu May 10, 2012 5:43 pm

В новото слагат някаква щипка One Piece. Пък и си е по мангата дословно. Не обичам анимета, които кривят от истината (мангата). Като арт много по харесвам изчистените текстури тип One Piece и за това толкова ме радва новия хънтър. Второ всичко от мангата са го интерпретирали много приятно. Всичко си е едно към едно. Успяват да покажат наивноста на Гон и напълно показват силата, че има неопитомени територии и всичко не разкрито.
Това за Хисока и Сеютата прав си. Наистина стария е по добър. Но като изпълнение аз заставам зад новия (писан по мангата) Хънтър ^^

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu May 10, 2012 6:50 pm

Дълбоко не е 1:1 с мангата. Махнали са кървищата и са го направили от неортодоксална шонен сапунка със зрели елементи на някво конвейерно аниме за дечица тип Покемон...

За ужасяващото озвучаване хората се изказаха преди мен.

Oui. Je suis garbage.

Rashugun
Merchant

Post by Rashugun » Fri May 11, 2012 9:56 am

И кво, Първия не е по мангата ли?

Има точно четири филърни епизода:

Между третия и четвъртия изпит.
След битката между Хисока и Гон.

И тва е.

Винаги могат да се пропуснат, да не говорим, че филърите след битката на Хисока и Гон бяха страхотни. http://www.youtube.com/watch?v=NHg_dSvgqWM - 18:00 - 18:30

И именно това, че артът на Първия Хънтър е по-замъглен/тъмен/балиго, допринасяше за атмосферата и чувството. Както казах, от втория това тотално са го изсмукали...

И да, втория сериал е повече Покемон, отколкото Хънтър.
Depending on your request, whether I will laugh or get angry, that will decide your lifespan, boy.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Apr 14, 2013 5:21 pm

Гледам, че са пуснали торенти с Greed Island арка, което значи че новата бозава/шарена/цензурирана анимация с тъпи гласове стига до арка с насекомите за да се превърне в най-смъртоносната тъпотия създавана някога... RIP HxH...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Apr 14, 2013 11:47 pm

А за зомбифицираната манга, която умря преди години, но все още продължава да влачи разлагащия си труп наоколо от време на време, чува ли се нещо?

Oui. Je suis garbage.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sat Aug 03, 2013 4:11 pm

Изгледах филмето, дето сега излезе.
Много приятно, много.
Пък и са наблегнали на моите любими неща в това аниме - Килуа и спайдърите :mrgreen:
Леорио е както винаги излишен, ама той си е свикнал.
Липсват ми старите гласове, но сега поне не сравнявах толкова, както при новия сериал.
Историята беше интересна и действието се развиваше точно след края на най-любимия ми арк (първата ОВА, спайдърската история).
Доста фенсървис като за фенове, поплакнах очи! Забравените в мен чувства се разпалиха!! :heart:
Уф, пак ми се пригледа от 50 епизод нататък :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Aug 03, 2013 4:55 pm

Доста прилично е да, ще фана да позагледам мангата пак, новото аниме и с 10 метров прът не го пипам ;(

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Aug 07, 2013 6:27 pm

Още малко НхН новини. Този път за новия филм, който иде през ноември.

http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... ecember-27

Идеята ми изглежда бая издълбана от някоя каца с лайна, ама нейсе. Може пък реализацията да е яка.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving