Mass Effect 3
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Предвид, че прекарах около 30 часа с въпросната "неигрАема" (смисъл "неигруема"....сириъсли) ПС3 версия смея да твърдя, че говориш глупости. Действително лоудингите са леко досадни, но това е само на някои места, иначе играта си върви супер, изглежда горе-долу сносно и въобще нямам някакви особени забелжки в това отношение.
Не съм писал мнение и кратко ревю, защото нямам време уви:)
Не съм писал мнение и кратко ревю, защото нямам време уви:)
- RRSunknown
- Elder God
Добре значи всички сайтове играчи които твърдят че падат кадри под 20 са лъжци и говорят глупости? Аз също си теглих и играх демото на PS3 и беше под всякаква критика като кадри.
Разни сайтове като Eurogamer пишат дори специален материал за това
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... fps-issues
Разни сайтове като Eurogamer пишат дори специален материал за това
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... fps-issues
ХУбаво прочети целия Face off точно на eurogamer. Да, има спад на кадрите, но да провявявам чак такава разглезеност че да нарека играта неиграема - не.
И както обикновено пишеш впечатления без да си се запознал с това, за което говориш - играл си демо, пишеш драми по цялата версия...
Освен това ако ще 100 сайта да ми цитираш - аз съм прекарал 25 часа именно с тази версия на играта и знам дали в имал спад в кадрите и до колко ми е пречел въпросният:)
И както обикновено пишеш впечатления без да си се запознал с това, за което говориш - играл си демо, пишеш драми по цялата версия...

Освен това ако ще 100 сайта да ми цитираш - аз съм прекарал 25 часа именно с тази версия на играта и знам дали в имал спад в кадрите и до колко ми е пречел въпросният:)
- RRSunknown
- Elder God
Яко /care, че гей-романсът не бил особено интересен, наистина...Да ти имам и критиката честно...Roland wrote:Aз съм на 30+ часа в момента и само се моля играта да свърши по-бързо, че да ми се маха от главата...
И омг, може ли по-дървени да са романсите? Кортез е нема такава неприятна гнида ;_;

И понеже с Лиара си беше екстра, други мнения нямат значение? Прочее, аз с Лиара стигнах до финалната права, само още сцена-две ми трябваха да направя романса с нея. Същата дървения, ма тя Лиара е толкова зле озвучена, че няма голямо значение.Muad_Dib wrote:Яко /care, че гей-романсът не бил особено интересен, наистина...Да ти имам и критиката честно...Roland wrote:Aз съм на 30+ часа в момента и само се моля играта да свърши по-бързо, че да ми се маха от главата...
И омг, може ли по-дървени да са романсите? Кортез е нема такава неприятна гнида ;_;С Лиара си беше екстра.
Като цяло в тая трилогия досега читав романс не съм срещал. Сцените в DA са некви порядъци по-добри.
And you can't dance with a devil on your back...
Абе как издрапахте до 30+ часа? Послледният ми autosave е на 22 часа и 22 минути - това е със абсолютно всичко събрано, изгледано и изчетено + 2 часа multi за да си кача readiness на 100%. Играта е добра, но е много кратка. Да не говорим че от тези 22 часа не знам каква част са обикаляния на цитаделата да не взема да изтърва някой разговор, но ще са доста стабилен процент.Roland wrote:Aз съм на 30+ часа в момента и само се моля играта да свърши по-бързо, че да ми се маха от главата...
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.
И според мен Симеон доста се е поизхвърлил с 30те часа (а предполагам, че грам не е пипнал мултито), аз също съм с почти всичко налично в играта направено (включително From Ashes ДЛЦ-то с протеан-а) и последният ми сейв е на 25 часа. Иначе, геш, не знам как си качил за 2 часа 100% рединес, на мен ми трябваха около 4-5 и то не изгубихме много мачове, + още 5-6 часа да си кача героя в мултито до 20то ниво, че имаше трофей. Като цяло всичко - 35 часа, което си е съвсем окей.
Да не си играл Silver? Значително по-бавно, а дава същия рейтинг. Аз в началото само bronze за бързи игри - пак си дават 5% всяка (random/random трябва за 5%). А и случих някакви психопати да вдигат нива - един Инфилтратор с Widow 8/Carnifex 10 и 200+ рейтинг 1 ден след като излезе играта ... (хич не е потрошил много пари за Bioware Points) та не загубих нито 1 карта. Може и да са били повече от 2 часа, но не с много.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.