Просто всичко ще стане дигитално и физическия носител ще загине.
Moderator: AlDim
Ще се цитирам за да се види.Amikae wrote:http://www.youtube.com/watch?v=j-pF56-Z ... T3ME-gACAA
Отивам да се моля на Quantic Dream да направят игра по това.
Да обеснявам ли раликата между DRM/ game cripple и MMO?RRSunknown wrote:Ми що да не си представям - Диабло 3 е същата работа я явно си си купил компютър![]()
Просто всичко ще стане дигитално и физическия носител ще загине.
На мен няколко дни вече не ми излиза от главата. Невероятна технология и страхотно изпълнение на актрисата - http://www.imdb.com/media/rm1549829632/nm2038170Feanor wrote:Amikae, изключително е това. Директно го пускам на студентите по геймдев утре. Благодаря за линка.
Има нещо вярно. Като се има предвид, че са кажи речи сами в това, което правят, PC платформата може да им предложи много повече. Но пък и за PS3 не е фатално, ако са се поучили от грешките си с Heavy Rain и скапаните FPS дропове.RRSunknown wrote:Чак сега ли го видяхте това ?
Единственото което ме притеснява е че Куантик дрийм са се запънали като магаре на мост само с PS3 да работят.
Не се ли усещаш колко е абсурдно това което го казваш. Диабло 3 си е ММО както казах. А старкрафт - това е причината поради която не съм го купил. И нямам и намерение. А и сериозно обмислям да чакам Grim Dawn или Torchlight 2 вместо да си давам парите за Д3.RRSunknown wrote:Да голямата разлика - и в двата случая имаш право само на един акаунт с копие.
Искаш ли да ти продам диска със Старкрафт 2 за 20 лева - ако можеш си го ползвай някъде.
Ама ако не можеш значи си точно в ситуацията една игра= един акаунт, което е важното в случая а всичко останало като жанрове и видове защити са несъществени за случая детайли.
и б.т.в. от една година насам повечето PS3 заглавия имат единичен код който се връзва към акаунта и ако не го въведеш не може да играеш , включително и ако си купил играта втора ръка.
Радо, всъщност наистина бие ужасно много на ММО. В смисъл, всичко, което дивелъпват го правят с мисълта за онлайн баланс. Сингъл играта е готова много отдавна.RRSunknown wrote:Абсурдния си ти - Старкрафт 2 която състезателна игра не си я купил, а хак енд слаш който дори няма PvP при лаунча го наричаш ММО.
То тогава Дарк Соулс е ебати ММО-то защото пак има кооп , само дето има и PvP.
Сега спориш, но ти гарантирам, че просто не ти е ясна цялата картинка. Диабло 3 не е ММО в пълния смисъл на думата, но е много повече ММО, отколкото Сингъл игра. Няма място за сравнение с MW3.RRSunknown wrote:Да по тази логика и MW3 е ММО игра - и там има кооператив с натрупване на XP и отключване.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests