Moderator: Moridin
Хехе, баба Ванга пасти да яде, а?Lubimetz13 wrote:Защото не е излизал нов брой на списанието, тъй като екипът е във ваканция, която по обявление ще бъде закрита с излизането на трийсет и четвърти брой приблизително между средата и края на Юли - това ние, бидейки опитни и прозорливи, трябва да прочетем като края на Август. Можеше просто да последваш примера ми и да се консултираш със съобщението на заглавната страница...
Звучи много добре. Пък и без това се получава кофти с това голямо разкъсване във времето. Лично аз изобщо не мога да ги обхвана и съпоставя всичките разкази... Да не говорим ако ми се наложи да ги оценявам и трябва да излъча само един... Пък като се замисля, че ще стават и още повече....Jaar wrote:Подозирам, че гласовете ще се разпръснат твърде много (когато въобще се стигне до гласуване) поради голямото количество разкази, затова предлагам гласуването да е на два кръга - основен и нещо като финал, на който отиват десетте (да речем) разказа получили най-много гласове. После се гласува още веднъж и така...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests