Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
Аз имам проблем с това да танцуват на пошла музика. Училището трябва да възпитава децата по общоприет начин, а не по популярен, особено когато популярният е толкова спорен.
Имам проблем и с наглия хореограф, чиято хореография е по-лоша от тази, която ще направи ентусиазиран първокласник. Имам проблем и с това представлението да се изнася в общината, а също и точно тази песен да е поздрав за жените, което е чиста подигравка.
Имам проблем и с наглия хореограф, чиято хореография е по-лоша от тази, която ще направи ентусиазиран първокласник. Имам проблем и с това представлението да се изнася в общината, а също и точно тази песен да е поздрав за жените, което е чиста подигравка.
Last edited by Morwen on Wed Mar 14, 2012 4:01 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Хайде сега едно голямо БРАВО на родната депутатска мисъл. Няма акта/сопа/пипа за нашите, те действат направо:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/03/ ... te_spirat/
И докато в момента целят само една конкретна категория страници, реално вече е създаден прецедент, с който държават може да забрани на доставчиците да показват интернет сайт с един прост черен списък. На печелившите честито...
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/03/ ... te_spirat/
И докато в момента целят само една конкретна категория страници, реално вече е създаден прецедент, с който държават може да забрани на доставчиците да показват интернет сайт с един прост черен списък. На печелившите честито...
Elves dig rocket launchers.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, това е голяма простотия. Преди месец беше вкаран този законопроект, имаше протести, особени мнения и т.н.... аз тогава реших, че това няма да мине в този вид, но няма да спрат да се опитват. Пък то да вземе да мине. Уф 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- The Dragon
- Elder God
http://dnes.dir.bg/news/traicho-traikov ... 54842?nt=4
Честито с два министъра по малко
Предсрочните ще са скоро май, Не сме имали от 1997.
Честито с два министъра по малко

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- Zeiss_optik
- Arcanist
Eто, бре - Дянков е намерил решението: просто трябват още мангали! От чужбина.Devoted of Slaanesh wrote:RRSunknown wrote: Няма страшно, нали желания от тях мангалски електорат се полодят като бесни. Само дето не щат да работят, ма хич ...
Hemos pasado!
- RRSunknown
- Elder God