Аз съм много щастлив от този факт. Първо беше Скайрим със Стийм, които разчупиха парадигмата за непечелившите компютърни игри, след това и Alan Wake.The Dragon wrote:http://www.rockpapershotgun.com/2012/02 ... -rich-man/
Интересно е какво ще става нататък.
Аз също си я купих на Стийм въпреки, че притежавам колекционерско издание за 360 плюс двете DLC та едното беше включено с предварителен код, а другото купих отделно. Ремеди и Стийм в случая бяха много коректни. Първо спазиха датата на излизане - 16 февруари беше 16

А след това качеството на порта (въпреки, че сигурно технически е такъв - при цялото негативно съдържание, което се натрупа за годините ми е неловко да го наричам така) е изключително добро - играя ги на един и същ телевизор, и гледам една нова игра - има и видеокоментари - напомнящи за римейковете на Monkey Island.
Досега Ремеди не са направили нищо, което да не е значимо - Max Payne - първият въведе булеттайма и реабилитира TPS за компютър. Във втория, пък за първи път видях нещо, което след това за мен беше едно от основните достойнства на GTA - как се създава атмосфера, един нов свят, чрез втори план. Телевизионните сериали, рекламите - всичко това беше доразвито до съвършенство от Рокстар.
Дано Remedy да се окаже панацеята за игрите на компютър