One Piece - сапунките могат да са добри
- RRSunknown
- Elder God
Дааааа, не му е чиста работата на Лоу. И аз още се чудя що помогна на Люфи някога. Дълбоко ме съмнява да е поради Хипократовата клетва, нали. Опасен екземпляр е и е ТОЛКОВА як като дизайн, не мога да му се накефя направо!
А кога ли ще видим пак Юстас Кид? Залипсвал ми е нещо...
И оная Бони, кво ли става с нея? В общи линии това са суперновите, за които ми пука. Останалите не са ми толкова важни. Може би оня идиот с таро картите само...
А кога ли ще видим пак Юстас Кид? Залипсвал ми е нещо...
И оная Бони, кво ли става с нея? В общи линии това са суперновите, за които ми пука. Останалите не са ми толкова важни. Може би оня идиот с таро картите само...
- RRSunknown
- Elder God
Бони нали я хвана Айкану - или работи за него, или гние някъде.
Чудя се дали и Бъги (либимия ми герой в сериала) са го направили Шичибукай по случайност
От суперновите Дрейк ще е интересно докъде ще я докара след като се завяде на едро с Кайдо.
Сега една теория - я се замислете докато "оправяше" Луфи нали да не му е набутал нещо в тялото за в бъдеще за което никой не знае. Някаква гадост най-вероятно.
Чудя се дали и Бъги (либимия ми герой в сериала) са го направили Шичибукай по случайност

От суперновите Дрейк ще е интересно докъде ще я докара след като се завяде на едро с Кайдо.
Сега една теория - я се замислете докато "оправяше" Луфи нали да не му е набутал нещо в тялото за в бъдеще за което никой не знае. Някаква гадост най-вероятно.
Last edited by RRSunknown on Wed Mar 07, 2012 10:53 pm, edited 1 time in total.
Някой харесва Бъги?!?!?!?! Сириъзли?
Той ми е от малкото труднопоносими персонажи в тва аниме. Най-вече щото около него изливат тонове филър хумор, който е толкова тъжно тъп... Като бягаха от затвора направо го превъртах.
А Бони изглеждаше кат да се познава с Акайну от преди. Това ми е интересно да го разбера.
Той ми е от малкото труднопоносими персонажи в тва аниме. Най-вече щото около него изливат тонове филър хумор, който е толкова тъжно тъп... Като бягаха от затвора направо го превъртах.
А Бони изглеждаше кат да се познава с Акайну от преди. Това ми е интересно да го разбера.
Last edited by Amelia on Wed Mar 07, 2012 10:54 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
Бъги ме радва как се вади късмет по някъкъв измислен начин. А и е любимия персонаж на Ода - според едно интервю което четох
Бони супер много мрази Черната брада и това хитрия Акайну може да го използва - вече е доказал че ползва такива похвати.
Бъги ме радва как се вади късмет по някъкъв измислен начин. А и е любимия персонаж на Ода - според едно интервю което четох
Бони супер много мрази Черната брада и това хитрия Акайну може да го използва - вече е доказал че ползва такива похвати.

Все по-сложно се омазва тука, тоя арк ще е баси изродския 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God