One Piece - сапунките могат да са добри
Тогава доколкото си спомням говореха за Правителството. Което до момента, в който тенрюбитите се появиха мязаше на нещо средно между НАТО и ЕС. Некви 20 кралства се обединили, сурнали некво 21во кралство, направили Правителството. Изобщо не беше ясно, че новият световен ред пак е аристокрация. Т.е. наличието на някви аристократи, 800 ГОДИНИ ПО-КЪСНО, особено такива дето са почитани като някви богове (т.е. даже в няква религия забиваме), за мен дойде като изненада.
Помня, че това ме издразни леко. Беше важно, а примерно нямаше никъв хинт за него в Ийст Блу. Кво? Хората извън Гранд Лайн не знаят за тенрюбитите ли, що ли? Виви-принцесата не знаеше за тях ли, че не ги спомена нито веднъж? Баща й и Уапол, дето ходят по некви важни съвети там и те никъв хинт не спуснаха. Т.е. имахме некви отделни кралства с некви техни си крале, всичкото това подчинено на Правителството. На нашите трябваше Папаг да им изнесе лекция за тенрюбито, за да научат за тях. Те бяха на Шабаоди в тоя момент.
Помня, че това ме издразни леко. Беше важно, а примерно нямаше никъв хинт за него в Ийст Блу. Кво? Хората извън Гранд Лайн не знаят за тенрюбитите ли, що ли? Виви-принцесата не знаеше за тях ли, че не ги спомена нито веднъж? Баща й и Уапол, дето ходят по некви важни съвети там и те никъв хинт не спуснаха. Т.е. имахме некви отделни кралства с некви техни си крале, всичкото това подчинено на Правителството. На нашите трябваше Папаг да им изнесе лекция за тенрюбито, за да научат за тях. Те бяха на Шабаоди в тоя момент.
- RRSunknown
- Elder God
Истината е, че Лъфи тогава беше един фъстък, който си мислеше само как да се наяде и как да стане по-силен, за да може да е в крак с батковците. Реално те не са имали сблъсък с благородниците с Ейс, мисля, каквото Сабо им каза, това знаеха. Но не споря за логическите дупки, просто се старая да не се задълбочавам 

- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
И аз... Изумена съм от случващото се. Затова и казвам, че нема друго такова заглавие, нема.Moridin wrote:Направо не разбирам как го обсъждате тва с такъв интерес след близо 10000 епизода/чаптъра
Новият чаптър прирутва!!! Това за Трафалгар Лоу го очаквах и все пак ужасно ми се ще да разбера как се е стигнало до там колкото се може по-скоро.
- RRSunknown
- Elder God
Ами на мен честно казано ми стана истински зарибено след 400-ния епизод - преди това преглеждах повечето епизоди за по 2-3 минути с прескачане колкото да видя какво ще стане.
После обаче стана интересното
И аз не се сещам за друг аналог.
Трафалгар играе някаква игра която тепърва ще се разбира - още Кид като каза че го наричали доктор Смърт се усъмних че не е просто някъкъв рандъм пич помагащ безкористно на Луфи.
После обаче стана интересното

И аз не се сещам за друг аналог.
Трафалгар играе някаква игра която тепърва ще се разбира - още Кид като каза че го наричали доктор Смърт се усъмних че не е просто някъкъв рандъм пич помагащ безкористно на Луфи.