Брой 32 онлайн
Moderator: Moridin
Брой 32 онлайн
Един по-специален брой, макар и същия.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ерм.. де е ? :Р
edit: 1-я път не ми го показа. Вече се оправи
http://shadowdance.info/design/index800.htm
edit2: мноу разкази бе, кога ще ги четем сичките? :Р
edit: 1-я път не ми го показа. Вече се оправи

http://shadowdance.info/design/index800.htm
edit2: мноу разкази бе, кога ще ги четем сичките? :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Amos Trask
- Aes Sedai
- JaimeLannister
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Позволете да изразя възхищението си от броя писмено (може и с ода в си минор, но, опасявам се, няма как да ме чуете) -->
* Специално 'браво' за Дем и Непреведеното. Заинтригува ме, написано е страшно добре, imho.
* От това, което прочетох за 'Летящите кинжали' се вижда, че има много смисъл от повече от 1 ревю за даден филм - и трите са съвсем различни. А това на Рол най-точно описва и моето впечатление от филма.
* Evergreen - Mor, не разбирам как след такива убедителни писания от страна на Дем и Морви още се колебаеш. Това предубедеността е лошо нещо, ееееей!
* Алекс, трябва по-често да ти дават да пишеш ревюта за аниме, поздравления за 'Утена'-та.
Остава ми да прочета още доста неща, включително и разказите, и смятам да го направя постепенно, с кеф.
* Специално 'браво' за Дем и Непреведеното. Заинтригува ме, написано е страшно добре, imho.
* От това, което прочетох за 'Летящите кинжали' се вижда, че има много смисъл от повече от 1 ревю за даден филм - и трите са съвсем различни. А това на Рол най-точно описва и моето впечатление от филма.
* Evergreen - Mor, не разбирам как след такива убедителни писания от страна на Дем и Морви още се колебаеш. Това предубедеността е лошо нещо, ееееей!
* Алекс, трябва по-често да ти дават да пишеш ревюта за аниме, поздравления за 'Утена'-та.
Остава ми да прочета още доста неща, включително и разказите, и смятам да го направя постепенно, с кеф.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Daggerstab
- Arcanist
Лека забележка за Хумор-ъ - от това тук се вижда, че:
This Evil Overlord List is Copyright 1996-1997 by Peter Anspach . If you enjoy it, feel free to pass it along or post it anywhere, provided that (1) it is not altered in any way, and (2) this copyright notice is attached.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Ще си го сложа тва под номер 101 в листа някой ден да го свърша. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Извинявам се, но хумора съм го превеждала от руски и там нямаше инфо за автор, при това аз съм променяла и добавяла някои неща по мое усмотрение.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Е аднах там накря името на тоя да го има проформа.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant