На Непреведеното още първото отвратително (ака нечетимо) ревю на Трип ме отказа.
Прегледах още Филмите, където Морвен показва още веднъж, че не е моят човек за кино, но пък пише забавно и ми беше интересно. Браво и на нея

Сега ако позволите и мнение за списанието като цяло:
- пипнете ги гадния шрифт и wall-of-text-овете. На Рандъм като му видях ревютата в Непреведено и ми призля. Йеп, качество над опаковка и ол дис шит, обаче нищо не губите и едва ли ще ви дойде нанагорно ако някой ги форматира тия текстове, преди да ги буфне в списанието.
- смятам, че правите грешка с Българско vs Непреведено. Вие сте родна медия и фокусът ви май пада на грешното място. Четящите на английски има къде да се осведомят и по-добре, и по-бързо (!), и по-всякакво от вашето списание, без да броим десетината дай-хард фенове тука из форума. В смисъл, абсолютно няма лошо да правите обзор, че и ревюта си пишете, но ако това не е за сметка на българското книгоиздаване, какъвто е случаят. Не знам каква и дали имате определена визия за това как трябва да изглежда списанието, но на мен ми прилича на "От нас за нас".