Конкретно настоящия сезон (7ми) е, меко казано, мега зле, а ще има и следващ със сигурност.
Moderator: Moridin
Дам. Точно това щях да пиша и аз. Може би, за това на моменти и двата ситкома са на ръба на Абсурда.kalendarut_ska4a wrote:О, определено IT Crowd да ти е с по-висок приоритет тогава - определено най-добрият ситком, който съм гледал досега (ама пък не съм гледал много ситкоми) Шегите, героите, ситуациите са брутални без да се напъват и въпреки това магнитудата е голяма и почти няма спад в качеството (може би малко в последния 4ти сезон, но ще има само още един и без това и КРАЙ). Първият шеф (Денъм) е по-готин обаче. Сцените с чаят и балона винаги ще са по-размазващи от тези с роборъката и розовия фитнес костюм на Дъглас. За жалост бритиш сериалите са обикновено по 6 епизода на сезон :/, но пък от друга страна това им помага да не се превърнат в тоталната боза, която повечето US стават след 2 сезона от по 24 епизода (блех) По-скоро бих сравнил The IT Crowd с The Big Bang Theory (като първият бие естествено)
Black Books също е много добър, но пък него го асоциирам с Fawlty Towers явно защото в единия имаме собственик на книжарница, в другия - собственик на хотел и май всъщност с това се изчерпва цялата прилика лол. Бе май има нещо общо и с АйТито. Грейъм Линехан е писал епизоди и за двата (IT Crowd и Black Books)
Extras ми е пендинг откакто изгледах The Office и ми стои на харддиска. Дано наистина е за лайнаЖерве го бива в това.
Не знам ти кои комикси си чел, но до около 80ти брой поредицата е адски силна и сериалът смуче главно поради факта, че почти не се движи по нея в по-голямата част от времето.Xellos wrote:Споко, все по-зле ще става ако върви по комиксите, които поне са яко оформени издания.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest