Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- Иване, ти нали имаше дърва за цепене?
- Да и какво?
- След малко ще дойдат едни момчета да ти ги нацепят.
- Какви момчета бре?
- Ония дето миналата година ми прекопаха лозето за заровено оръжие.
Мисълта ми е, че не е ясно кой е подал сигнала, не е ясно каква е процедурата при съответния сигнал (за акцизни стоки следва да е намесена икономическа полиция, а не спец части), не е ясно кой, как и защо отразява всичко, но е ясно едно - някой има изгода, не е задължително да е Бойко, но и не пречи.
- Да и какво?
- След малко ще дойдат едни момчета да ти ги нацепят.
- Какви момчета бре?
- Ония дето миналата година ми прекопаха лозето за заровено оръжие.
Мисълта ми е, че не е ясно кой е подал сигнала, не е ясно каква е процедурата при съответния сигнал (за акцизни стоки следва да е намесена икономическа полиция, а не спец части), не е ясно кой, как и защо отразява всичко, но е ясно едно - някой има изгода, не е задължително да е Бойко, но и не пречи.
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
J.Horovitz
- RRSunknown
- Elder God
Останах силно учуден от поведението на ББ днес в медиите - беше нетипично адекватно за него. Каза смислени неща поне в интервюто за BTV (гледах обедната емисия). По интересното - не заекваше, не "ъъъ-каше" и си завършваше изреченията. Понеже интервюто беше само глас - не на живо - предполагам, че ако се напъне и замисли успява да върже приказка - дано само му стане навик 

"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
J.Horovitz

Пръв за полицейската операция „Банкерите” съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, още в сутрешния блок на bTV. Той специално изтъкна, че служителите на МВР са отишли на адреса на заподозрения с пожарникарски автомобил, но за да са сигурни, че ще им отворят вратата.
"Смятам, че след тази операция няма да има оплаквания за полицейско насилие", коментира министърът след скандала с акцията на полицията срещу семейство Начкови, които се оплакаха от полицейско насилие и че вратата на жилището им е била разбита от маскираните полицаи.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://www.dnes.bg/index/2012/01/24/myj ... vca.149560
Двустранна сделка в натура... Малко е тъжно-смешно такова...
Двустранна сделка в натура... Малко е тъжно-смешно такова...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
Че кво и е на овцата баш, върнали са му я
. Жените ги е прее... лекинко само.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
За добра кауза е
пък и са го цакали с 50 кинта над нормалното за 2х
уф стига спам