One Piece - сапунките могат да са добри
Уф не мога да се сетя гласа на Нептун от къде ми е толкова познат...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://myanimelist.net/people/7913/Minoru_InabaXellos wrote:Уф не мога да се сетя гласа на Нептун от къде ми е толкова познат...
- Spoiler: show
Мдаа принц Филонел 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Оправиха наградата на Карибу на 200 млн, както требваше да си бъде. Иначе пак го оставиха жив тоя калъф жалък, со се знанието за Посейдон в него. Ма то все отнякъде трябваше да изтече тая информация, тия оръжия ще станат важни по някое време - кат на Чехов пушката.
Мен тая глава ми хареса по-малко, но се зарадвах на появата на Смоукър и Ташиги. Нямам търпение да видя сега нашите като излязат на повърхността и Зоро като се срещне с Ташиги кви простотии ще станат.
На ви лъв-костенурка:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_turtle
Ебеш ли му майката. Ма явно ще е няква митична твар. В анимето Аватар има някъв lion-turtle също:
Мен тая глава ми хареса по-малко, но се зарадвах на появата на Смоукър и Ташиги. Нямам търпение да видя сега нашите като излязат на повърхността и Зоро като се срещне с Ташиги кви простотии ще станат.

На ви лъв-костенурка:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_turtle
Ебеш ли му майката. Ма явно ще е няква митична твар. В анимето Аватар има някъв lion-turtle също:
Е те поне имат як пантеон митични твари за зоан-а нема да е един феникс само
. Те са си с два бонуса митик зоан гъзарите от плода и без тва
.
Мдаам Карибу ще оцелее няма как...
Чакам са да отворят tamatebako са Биг Мамите

Мдаам Карибу ще оцелее няма как...
Чакам са да отворят tamatebako са Биг Мамите

Strelok wrote:Ода ми ги изпрати по имейла, каза, че ще прави спиноф с малките маринки и ме пита дали стават.
Ето още няколко:

много правилни са