Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 23, 2011 11:14 pm

Мдам с акробатиките ми се зави свят, иначе на фрии акаунтите доста сносно си се джитка като възможности. Тъпото е само, че е гмеж някаква и като има обект за задействане като заложници, предмети и тн.. се някой келеш го нинджосва пред теб докато кацнеш. Който е кастнал гласа на Wonder Woman трябва да умре мъчително също. Watch tower-a също е излишно голям и неудобен за местене с телепортите нещо.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 23, 2011 11:34 pm

Serious Sam 3 is same perfect old. Приятно е да си припомниш времената когато екшън героите не бяха #$%@ ^^&%%$ %$@#*.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 28, 2011 11:31 pm

Ок. Кооператива на Сам маже и то с някакви тотално рандъм дюдс. Просто не ми се какъв фън ще е премейд с пропър войс чат.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun Dec 04, 2011 12:52 am

Малко поиграх World of Tanks. Зарибява, но си е дръвце, а и много мразим GOLD магазини. Но е яко, че ако ти взривят танка можеш да не чакаш врътката да свърши, а да почнеш нова игра с друг танк.
There are no rules! I'm gonna get you!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Dec 04, 2011 2:10 am

The Dragon wrote:Ок. Кооператива на Сам маже и то с някакви тотално рандъм дюдс. Просто не ми се какъв фън ще е премейд с пропър войс чат.
Ако беше онлайн четвъртък даже нямаше да е с рандъм дюдс. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 04, 2011 12:23 pm

Зомбясах 2 дни на Батмана първия, ся опитвам релийзи дето не гърмят /и събирам пари за ситито :(. Много правилни игрици!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Dec 07, 2011 6:54 pm

Trine 2 - още от същото. :)

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Dec 21, 2011 4:39 pm

Като никой не ще да пише ще става double post

To The Moon - учебник по Story telling. Незнам на какво искат да ни научат Naughty Dog, но Freebird games вече го знаят. Много силна история. И музиката е добра, но в сравнение с Портал 2 и Бастион все пак малко изостава. Финалната сълзлива песен е на нивото на Exile Vilify, но останалата част от саунда се състои основно от сърцераздирателно пиано и след половин час слушане става еднообразна. Само една награда за стори обаче й е малко на тази игра. :idea:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Dec 27, 2011 6:36 pm

Супер Марио Галакси - точно като за празниците игра и си я преигравам с кеф, после и двойката ще подпукам.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sun Jan 08, 2012 8:26 pm

Heroes 6 си пуснах на кампании да видя за какво става въпрос, харесва ми играта като история как започва, харесва ми и визията - сладка е и приятна.
И аз съм за нововъведенията в поредицата, но това което видях досега е, че специализациите са доста опростени. Още не съм видял достатъчно от комбат системата, но и тя ми се вижда повече красива, отколкото функционална и интересна.
Много голям проблем е трудността, която е отчайващо ниска.
Засега виждам компилация от минуси и плюсове, но като предизвикателство, играта е наистина много слаба.
И като цяло не мога да проумея защо въпреки всичко, не им хрумва или може би не са одобрили развиването на малко по-променлива среда, която е напълно възможна и за походова стратегия. Макар, че идеята е загатната но само като интерактове.
На базата на новият Хероес може да се получи една много добра хибридна игра, но Юбисосфт явно не могат да намерят рецептата като от както я поеха се лутат насам-натам.

Като заключение - играта е чаровна, струва ми се, че извън кампанните няма какво да и се играе, въпреки това бих си я купил заради историята, интерактовете и атмосферата, но само ако беше излязла и на български, което няма и да стане.

Nebulas
Farmer

Post by Nebulas » Sun Jan 08, 2012 11:53 pm

Heroes 6 - и аз я тествах тия дни и останах със смесени чувства. Ето накратко:

Плюсове
- Шарена графика, приятни анимации
- 2 пътя за развитие на единиците (2 и 3ти ъпгрейд), различни скилове = различна тактика
- Възможност да конвертираш завладените градове
- Лента с последователност на ходовете в битка - спомага за тактиката на битката
- Сравнително по-малко чакане между ходовете от 5-цата

Минуси
- Малко неща по картата - на 1 ход рядко стигаш до повече от 2 неща (ресурс, битка, град) = чувството за мудна игра.
- Слаба игра извън кампаниите - генератора на карти въобще не може да се сравнява с този в 3-ката. Световете са някак пусти.
- Отвратителен курсор = чести miss-click

Като цяло след 2-3 дни ми писна и я изтрих. За съжаление от цялата поредица само Herоes 3 я играя с кеф и до днес.
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jan 09, 2012 10:01 am

Лента и два пътя на развитие имаше и в петицата - останалото си е само минусите.

А най-важния минус - че половината умения и единици се теглят като DLC за да станеш конкурентен.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Mon Jan 09, 2012 11:06 am

RRSunknown wrote:Лента и два пътя на развитие имаше и в петицата - останалото си е само минусите.

А най-важния минус - че половината умения и единици се теглят като DLC за да станеш конкурентен.
Е тва вече е прекалено. Аман от доене.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jan 09, 2012 11:13 am

Ми нормално - петицата беше правена от руснаци фенове , вярно - чак с третия експанд заспаха нещата , отначало ги бяха пришпорили и първата версия беше фейл. Сега обаче унграци известни с 2-3 тотално счупени игри правят шестицата - без бюджет и пришпорени и поредната велика поредица бива стъпкана в калта окончателно.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Jan 09, 2012 11:22 am

RRSunknown wrote:Лента и два пътя на развитие имаше и в петицата - останалото си е само минусите.

Хмм това не съм го видял и не намирам DLC. Сигурен ли си че за HoMM6 говориш? Има доста заключени неща ако играеш кракната версия което си е съвсем ок.

Иначе за плюсовете може да се добави и че реално имаш 4 типа герои - Might Blood/Tears и Magic Blood/Tears. Не че разликата е потресаваща между Might Blood и Might Tears, но я има.

coldie с кой пач играеш че ти е лесно? На release имаше мисии от кампаниите които на hard бяха възможни само на теория, не знам после какво е ставало защото излезе Skyrim и отиде времето ми за HoMM6 :)
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.