Играно напоследък
Moderator: AlDim
Мдам с акробатиките ми се зави свят, иначе на фрии акаунтите доста сносно си се джитка като възможности. Тъпото е само, че е гмеж някаква и като има обект за задействане като заложници, предмети и тн.. се някой келеш го нинджосва пред теб докато кацнеш. Който е кастнал гласа на Wonder Woman трябва да умре мъчително също. Watch tower-a също е излишно голям и неудобен за местене с телепортите нещо.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Зомбясах 2 дни на Батмана първия, ся опитвам релийзи дето не гърмят /и събирам пари за ситито
. Много правилни игрици!

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Като никой не ще да пише ще става double post
To The Moon - учебник по Story telling. Незнам на какво искат да ни научат Naughty Dog, но Freebird games вече го знаят. Много силна история. И музиката е добра, но в сравнение с Портал 2 и Бастион все пак малко изостава. Финалната сълзлива песен е на нивото на Exile Vilify, но останалата част от саунда се състои основно от сърцераздирателно пиано и след половин час слушане става еднообразна. Само една награда за стори обаче й е малко на тази игра.
To The Moon - учебник по Story telling. Незнам на какво искат да ни научат Naughty Dog, но Freebird games вече го знаят. Много силна история. И музиката е добра, но в сравнение с Портал 2 и Бастион все пак малко изостава. Финалната сълзлива песен е на нивото на Exile Vilify, но останалата част от саунда се състои основно от сърцераздирателно пиано и след половин час слушане става еднообразна. Само една награда за стори обаче й е малко на тази игра.

There are no rules! I'm gonna get you!
- RRSunknown
- Elder God
Heroes 6 си пуснах на кампании да видя за какво става въпрос, харесва ми играта като история как започва, харесва ми и визията - сладка е и приятна.
И аз съм за нововъведенията в поредицата, но това което видях досега е, че специализациите са доста опростени. Още не съм видял достатъчно от комбат системата, но и тя ми се вижда повече красива, отколкото функционална и интересна.
Много голям проблем е трудността, която е отчайващо ниска.
Засега виждам компилация от минуси и плюсове, но като предизвикателство, играта е наистина много слаба.
И като цяло не мога да проумея защо въпреки всичко, не им хрумва или може би не са одобрили развиването на малко по-променлива среда, която е напълно възможна и за походова стратегия. Макар, че идеята е загатната но само като интерактове.
На базата на новият Хероес може да се получи една много добра хибридна игра, но Юбисосфт явно не могат да намерят рецептата като от както я поеха се лутат насам-натам.
Като заключение - играта е чаровна, струва ми се, че извън кампанните няма какво да и се играе, въпреки това бих си я купил заради историята, интерактовете и атмосферата, но само ако беше излязла и на български, което няма и да стане.
И аз съм за нововъведенията в поредицата, но това което видях досега е, че специализациите са доста опростени. Още не съм видял достатъчно от комбат системата, но и тя ми се вижда повече красива, отколкото функционална и интересна.
Много голям проблем е трудността, която е отчайващо ниска.
Засега виждам компилация от минуси и плюсове, но като предизвикателство, играта е наистина много слаба.
И като цяло не мога да проумея защо въпреки всичко, не им хрумва или може би не са одобрили развиването на малко по-променлива среда, която е напълно възможна и за походова стратегия. Макар, че идеята е загатната но само като интерактове.
На базата на новият Хероес може да се получи една много добра хибридна игра, но Юбисосфт явно не могат да намерят рецептата като от както я поеха се лутат насам-натам.
Като заключение - играта е чаровна, струва ми се, че извън кампанните няма какво да и се играе, въпреки това бих си я купил заради историята, интерактовете и атмосферата, но само ако беше излязла и на български, което няма и да стане.
Heroes 6 - и аз я тествах тия дни и останах със смесени чувства. Ето накратко:
Плюсове
- Шарена графика, приятни анимации
- 2 пътя за развитие на единиците (2 и 3ти ъпгрейд), различни скилове = различна тактика
- Възможност да конвертираш завладените градове
- Лента с последователност на ходовете в битка - спомага за тактиката на битката
- Сравнително по-малко чакане между ходовете от 5-цата
Минуси
- Малко неща по картата - на 1 ход рядко стигаш до повече от 2 неща (ресурс, битка, град) = чувството за мудна игра.
- Слаба игра извън кампаниите - генератора на карти въобще не може да се сравнява с този в 3-ката. Световете са някак пусти.
- Отвратителен курсор = чести miss-click
Като цяло след 2-3 дни ми писна и я изтрих. За съжаление от цялата поредица само Herоes 3 я играя с кеф и до днес.
Плюсове
- Шарена графика, приятни анимации
- 2 пътя за развитие на единиците (2 и 3ти ъпгрейд), различни скилове = различна тактика
- Възможност да конвертираш завладените градове
- Лента с последователност на ходовете в битка - спомага за тактиката на битката
- Сравнително по-малко чакане между ходовете от 5-цата
Минуси
- Малко неща по картата - на 1 ход рядко стигаш до повече от 2 неща (ресурс, битка, град) = чувството за мудна игра.
- Слаба игра извън кампаниите - генератора на карти въобще не може да се сравнява с този в 3-ката. Световете са някак пусти.
- Отвратителен курсор = чести miss-click
Като цяло след 2-3 дни ми писна и я изтрих. За съжаление от цялата поредица само Herоes 3 я играя с кеф и до днес.
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
J.Horovitz
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Ми нормално - петицата беше правена от руснаци фенове , вярно - чак с третия експанд заспаха нещата , отначало ги бяха пришпорили и първата версия беше фейл. Сега обаче унграци известни с 2-3 тотално счупени игри правят шестицата - без бюджет и пришпорени и поредната велика поредица бива стъпкана в калта окончателно.
Хмм това не съм го видял и не намирам DLC. Сигурен ли си че за HoMM6 говориш? Има доста заключени неща ако играеш кракната версия което си е съвсем ок.RRSunknown wrote:Лента и два пътя на развитие имаше и в петицата - останалото си е само минусите.
А най-важния минус - че половината умения и единици се теглят като DLC за да станеш конкурентен.
Иначе за плюсовете може да се добави и че реално имаш 4 типа герои - Might Blood/Tears и Magic Blood/Tears. Не че разликата е потресаваща между Might Blood и Might Tears, но я има.
coldie с кой пач играеш че ти е лесно? На release имаше мисии от кампаниите които на hard бяха възможни само на теория, не знам после какво е ставало защото излезе Skyrim и отиде времето ми за HoMM6

When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.