Това е една история дето ми се върти в главата от няколко години. Работих в call център и имах колежка с това звучно име. Караха ни да се представяме когато започваме разговор - нейното беше "Здравейте Весела Колева ... на телефона. Нека Ви представя нашия продукт" и това около Коледа. Обикновено още на многоточието й казваха "и на вас" и затваряха телефона
Споделете и вие някоя готина случка или просто помрънкайте с мен за това как се меркантилизират/американизират/обезсмислят и т.н. празниците.
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz
Весела Коледа и от мен. Мразя да съм на работа по това вреем и да ме държат будна за глупости. Единственото време по време на работа, което не е пропиляно, е проспаното. Това достатъчно споделяне ли е? Отивам да се опитам да поспя поне час-два!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Last edited by Xellos on Sun Dec 25, 2011 11:43 am, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Весела Коледа, скъпи приятели, интересни и приятни познати, мили хора, с които нямам много общо, и далечни друзя, с които съм разменил по реплика-две! Да сте живи здрави и щастливи!
Бтв, парадоксално е, но... Принципно съм роден и израснал в семейство на хищници, които ако няма мръвка на масата, рядко се чувстват нахранени... А най-зловещите ми преяждания винаги са били на Бъдни Вечер...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
В училище имахме една химичка, която се казваше Весела Иванова. По мое време беше вече възрастна, но също толкова страшна колкото по времето на майка ми. Единственото леко закачане, което ни беше позволено, беше около празниците, когато масово се поздравявахме с "Честита Коледа и Весела Иванова Година!"