Цветница...или поредния повод за купон в Лили ;p
Moderator: Moridin
Ма на тва поне са му отворени очичките, тва у лили още кьоравко и грознооооо.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Уф не ми напомняй за мяукането, че още ми е нервно. Следващия път друг да дреме в 6 часа сутринта топнал ръката си в леген до кревата пълен с пуловер и мяцаща котка само и само да си играе тя с нея и да млъкне. Ай ше му се не знае и хидиъс бииста.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
E, не че беше чак грозно въпросното коте, но все още не беше достигнало възрастта на която наистина да заприлича на котка, и съответно да подлуди всички присъстващи котколюбци.

Ултразвукът не е възможно да бъде чут от човешкото ухо, следователно или присъстващите бяхме някакви мутанти със специални уши, или все пак въпросния звяр се дереше в честоти доловими и от човека.мяука в ултразвукови честоти...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Да, да, ясно ми е това, казах го без да отговарям много много за физичните закони или там, които са отговорниУлтразвукът не е възможно да бъде чут от човешкото ухо

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Вижте ся, 90% от чара на една котка са ОЧИТЕ, така че тая малка дрипа, нали освен ей тва кат в игричката да и праиш кат те дигне рано сутрин за друго не се сещам д те израдва ;рр
http://free.data.bg/awitohol/Gamez/CAT-A-PULT.exe

http://free.data.bg/awitohol/Gamez/CAT-A-PULT.exe