За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Nov 11, 2011 11:16 am

Откъсът, който прочетох ми хареса, така че вчера се сдобих с първата книга от магазина на сайта ти. Като я прочета ще пиша отзиви :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Nov 11, 2011 9:03 pm

И аз видях съмарито в Гудрийдс, звучи интересно. :)
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

LynnaMerrill
Smallfolk

Post by LynnaMerrill » Sat Nov 12, 2011 1:04 am

Yan, много се радвам, че каквото си прочел ти е харесало. Чакам с нетърпение да чуя какво мислиш нататък. :)

Claymore47_Fen, ако искаш можеш да видиш първата глава на сайта ми (или даже в Goodreads , ако натиснеш "Read ebook" бутона до книгата там).
http://www.lynnamerrill.com : writer, programmer, etc.

Bernar
Commoner

Post by Bernar » Sun Dec 18, 2011 8:57 am

Обичам да чета и така се запалих по този форум. Няма какво особено да кажа за себе си. Семейна, домакиня, две деца...едно и също всеки ден. Редовно кисна в нета. Това е
Да! И в долината на мрачната сянка ако ходя,
няма да се уплаша от зло;

Nebulas
Farmer

Post by Nebulas » Thu Dec 22, 2011 2:43 pm

Здравейте,

На този форум ме довя едно торнадо (Alexis) с идеята "да се запозная с хора". Не знам защо им е на хората да се запознават с мен, така де нищо не са ми направили да им го причинявам, ама нейсе.

Аз съм на 28 реални години, към 12 от тях онлайн гейм време и около 360 години сумарен сарказъм, весели шеги и мрънкане. Имам мнение по всяка тема и то винаги е правилното.

Аз съм разностранно развита личност (особено около кръста) и във всяко нормално общество щях да имам прякор от рода на "мечо". За съжаление съм и доста любопитен/любознателен и като малък четях дебели книжки с картинки на "небюли" (космически образования) та така и прякора ми. Иначе отговарям още на Bjorn (мечка:)) - така си кръщавам spoiler-а в Lineage II.

Харесвам стратегии, RPG, MMO, НЛО и други. Гледам аниме само след щателен контрол и препоръка от Alexis - предпочитам Hentai :)

Това е засега от мен.

Поздрави,
Nebulas
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Dec 22, 2011 2:47 pm

Ми, добре дошъл. Разгледай пясъчника, играй си кротко с другите деца, внимавай чии плитки дърпаш и колко силно и се забавлявай :)
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Thu Dec 22, 2011 3:56 pm

И пиши в аниме секцията, че е много скучно. :P
Spoiler: show
И не спори със Силвър за филми.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Dec 22, 2011 7:07 pm

Е той Силвър изчезна, така или иначе. :lol:

Здрасти Небюлас, чакаме те в Аниме секцията. :)
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 22, 2011 7:36 pm

Yo.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Damnation
Farmer

Post by Damnation » Tue Jan 03, 2012 4:56 pm

Здравейте всички :)
До форума стигнах случайно - в досаден работен ден изревах в фейсбук че нямам какво да правя, и една приятелка ми даде линка. Това което видях на пръв поглед ми хареса, и ето ме тук.

Казвам се Стефан, на 26 години съм, занимавам се с софтуерна поддръжка колкото да има пари за манджа.
Иначе, обичам да пиша, от време на време се подвизавам като волнонаемен драскач по лайфстайл сайтове ( за пример webkafe.bg и lifestyle.ibox.bg ), имам си скучен блог, от време на време се мъча да творя нещо по литературно ( преди години спечелих два от конкурсите на Сивостен ) предимно в жанровете фентъзи и научна фантастика, само дето напоследък нямам капка вдъхновение.
Иначе, като хобита бих посочил гледането на сериали, аниме, джиткането на всякакви PC игри ( но все пак предимно WoW ), четенето на книги и гледането на научни програми ( Discovery най-вече ).

Друго, друго... Пия, пуша, ям месо, случва се да припаля тревичка и съм почти (ама не съвсем) женен, демек - нищо човешко не ми е чуждо.

Та...здравейте :)
Ego te provoco

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Tue Jan 03, 2012 5:31 pm

Привет, пиши в аниме раздела, че съвсем замря нещо тези дни. :wink:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Jan 03, 2012 6:02 pm

Добре дошъл! И аз бих припалил тревица поне веднъж ама пуста астма... :(
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

gal.eon
Adept

Post by gal.eon » Mon Jan 23, 2012 12:46 pm

Посещавам този форум повече от три години, но май съм пропуснал да се представя.

Казвам се Гален (оттам и ника), на 36, живея в малко българско градче. Компютърен инженер съм, но никога не съм работил нещо подобно.

Обичам да чета - от представляващото за този форум интерес предимно научна фантастика и по-малко фентъзи, иначе се кефя на всякаква литература - от класика да постмодернизъм, от Борхес, Маркес и Кортасар, през Видал и Вонегът, до Абе и Мураками; често посягам към научно-популярни заглавия.

Интересувам се от изобразително изкуство и компютърна графика; програмирам по малко и в тази връзка участвам слабо в demoscene и challenges scene (http://bright-shadows.net, www.rankk.org ...).

Играя предимно point & click puzzle adventure games (Machinarium, The Tiny Bang Story...) и работя по собствен проект за подобна игра.
Обичам и колекционирам механични пъзели (Рубик и т.н, Ханаяма...).

Слушам jazz, funk, trip-hop, downtempo, d'n'b, instrumental hip-hop, но и алтернативен и прогресив рок :)

Атеист съм, но проявявам интерес към въпросите на вярата и религията като израз на/вдъхновение за творчество.

Мечтая (ирационално) за свят без пари и възлагам надежди на идеята за ресурсно ориентирана икономика.

Рядко пиша във форума, явно се впечатлявам от нивото на повечето от пишещите тук и в повечето случаи ви спестявам недобре формулираните и лошо представени мнения.

Това е накратко. Всъщност почти всичко :)
В края на краищата няма жив човек, който да може да разбере другия, защото всеки от нас гастролира пред отделни хора с отделни, избрани измислици от собствения си аз!

Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Jan 23, 2012 6:29 pm

Добре дошъл на патерица. :)
Подсети ме, че и аз не съм се представил, ама съм прекалено ветеранарен юзър вече, това е работа за младите. :lol:
There are no rules! I'm gonna get you!

gal.eon
Adept

Post by gal.eon » Tue Jan 24, 2012 8:58 am

Възрастта ми е ветеранска, душата - новобранска :)
В края на краищата няма жив човек, който да може да разбере другия, защото всеки от нас гастролира пред отделни хора с отделни, избрани измислици от собствения си аз!