Сериозно...

Никога няма да забравя тъпата корица на "Светкавица" от Дийн Кунц и че до голяма степен именно заради нея книгата мина незабелязано.Roland wrote:Всъщност в съвременната пазарна икономика практически 80% от успеха на една книга е в корицата...
Извинявай, просто чисто терминологично, какво разбираш под графични корици?Trip wrote:Значи не съм познал. Аз ще си чакам графичните корици, вместо поредните странни сюрреализми
Това означава ли, че в шедоуданс има неразбирателство и с Теллалов?BlackHeart wrote: Сега, ясно е, че освен към Сашо Драганов от авторите в сборника има неприязън и към мен. Както и към Ивайло, който тъкмо се включи. И към Спасимир. И към Перентидис - нали е от Цитаделата (мислехме да поканим като автори и Кънчо Кожухаров, Христо Пощаков, Пламен Митрев, Николай Теллалов и Жоро Малинов, но тогава сборникът нямаше да се казва "До Ада и Назад", ами "Анти ШД":lol: )
Говорим на различни езици, но както и да е, няма значение.Morwen wrote:@BlackHeart - Много добър отговор! От ранга на "На мен пък правописните грешки ми харесват" и "Вие може да си говорите, но аз не ви чета, значи не сте прави".
Критиката е следната - корицата на книгата дори не напомня за хорър. Претрупана и ярка е, подходяща по-скоро за някаква психеделична фантастика или езотерика. Феновете на жанра не биха разпознали книгата като "тяхна", без да се поинтересуват специално. Положителното, което обаче ти трябва да извлечеш, е каква трябва да бъде една корица.
Каквото Ян каза.Yan wrote:
Идеята на корицата всъщност е яка (някой да се сети да я завърти наопаки?), но печата е малко кофти.
Трябваше и с това да се занимавам и като подадох материалите издънки нямаше, но при самото страниране се получиха въпросните бъгове и се отказах да съм и коректор, 1/3 съставител и редактор ми стига и артисва. Псувните в случая - към страньораYan wrote: Чисто технически две неща ми се набиват на очи:
Бъг при предпечата - почти във всеки разказ има слети думи, даже понякога цели изречения.
Има разни пропуски на ниво коректор (сори, не помня имаше ли коректор или Бранимир е трябвало и с това да се замнимава).
Едно е сигурно - вече няма да работим със същия печатар.Yan wrote:печата е малко кофти
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests