Цветница...или поредния повод за купон в Лили ;p
Moderator: Moridin
Спящи купонджии???Matrim wrote:Tака е, защото котките подло се прикриха сред спящите купонджии и не навлизаха в зоната, където дебнеха папараците.

А котките бягат, защото не могат да танцуват вероятно! А и не могат да се сравняват с лалетата, които бяха на почит!

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Що бе, наиш ли как са наня с две топли котки проснати отгоре и мъркащи. Тва лалета могат ли го а А? 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Няма лошо в лалетета, ко за тех, даже Фанфан два пъти го гледах. Обаче мъркане в един креват с две маци за мене си е купон, повече вече става оргия ;ррр Пък и то котараци имаше повече от необходимото 
Ох време е за самомодериране след малко ;р

Ох време е за самомодериране след малко ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдам, тва е силен аргумент. Да бяхте поснимали повече барем тва. С твойте снимки ако спра хапчетата за по-дълго мога да си облепя стаята /има-няма 15 квадрата/ без да се повтарят ;рр За тавана още един купон ше стигне ;ррр
Окс, преставаме.
Скромен опит да умилостивя трибунала!
http://www.iwns.org/newsimages/20040922 ... v-kote.jpg
Следващия път ще хванем всички налични котки и ще ги строим за снимка. Пардон - за много снимки, при това - все интересни! Ще се поправим!
http://www.iwns.org/newsimages/20040922 ... v-kote.jpg
Следващия път ще хванем всички налични котки и ще ги строим за снимка. Пардон - за много снимки, при това - все интересни! Ще се поправим!

Last edited by Lannis on Wed Apr 27, 2005 12:10 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик