Животинка

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 24, 2011 4:33 pm

Баумяу :)
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Dec 02, 2011 12:35 am

Това... насекомо... не знам, просто не знам. Понякога природата ги измисля едни...
http://gizmodo.com/5864195/the-worlds-b ... t-a-carrot
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Dec 02, 2011 9:17 am

И тексът до него е много добър:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Dec 02, 2011 9:44 am

Това го знам. На всичкото отгоре може да се регенерира от близки до смъртта състояния. :neutral:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 02, 2011 10:59 am

А разгледахте ли надолу каритнките на разни други Ейлиъни дето са пускали хората в коментарите? От онуй второто ми стана скомина, честно. Мисля старателно да избягвам хабитата му.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 02, 2011 11:01 am

Аз и онуй с моркова мисля да го избягвам. :( А оня бръмбар, който е с няколко идеи по-голям от котката ми, вероятно дълго ще ме преследва и на сън, и на яве. :(((
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Dec 02, 2011 11:28 am

А видяхте ли онова в устата на рибата? Това е ендопаразит навлизащ през хрилете и хранещ се с кръвта на езика на рибата докато атрофира и когато езикът окапе, заема мястото му! И пак използва кръвта на рибата като й служи за език. Това е някакво междинно между паразитизъм, коменсализъм и симбиоза.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 02, 2011 11:42 am

Коменсализъм дори не го знаех като понятие. Ей сега го проверих в Уикипедия. Научих нещо ново, мерси! :)
Тва за рибата е гнусновато доста. Ако цъкнете на линка сложен до снимката в коментара, ще видите мумифицирани останки от същото това съжителство.

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Dec 02, 2011 11:44 am

И докато сме на тази тема... http://www.cracked.com/article_15816_th ... world.html
П.П. Ми радвам се че пръскам знания... :lol:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 02, 2011 12:03 pm

Това с рибата и езика е гениално! :D
Хриси, аз съм учил само две години след теб и то не в НПМГ-биология, а съм учил по стандартните учебници и там имаше коменсализъм. Бъркаш :Р

Честно казано гигнатската вета не ме стряска много. Сигурен съм, че на село съм виждал скаклци дето са по-големи от човешка ръка. Честно казано тая вета ми изглежда малка....

може би са били по-големи от детската ми ръка, но пак си бяха стабилни изроди, я бяха най-обикновенни скакалци.

Пък и тая вета прилича на щурец, те са готини!

Виж, с гигантския изопод никога няма да станем приятели :(
This is it. Ground zero.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 02, 2011 12:09 pm

От линка на Клеймор
Africanized bees owe their existence to science. Warwick E. Kerr created them in Brazil during the 1950s by crossing a European bee with an African bee. He wanted a bee that could live in the jungle. He got a bee that swarms by the hundreds of millions, is insanely territorial, mindlessly aggressive, has killed anywhere from a few dozen to a few thousand people.

And, can live in the jungle.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

едит: намерих линка за това с езика: http://www.cracked.com/article_17199_th ... ecommended

гига е гениално, но прочетете малко по-надолу за паразита, който прави рогата на охлюва да приличат на гигантски пулсиращи гъсеници.

HOLY JESUS CHRIST :shock:
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 02, 2011 7:35 pm

@Жоро - може и да сме учили коменсализъм. Моята памет е толкова ужасяващо зле, че съм забравила почти всичко от биологията вече...

Иначе тия паразитища гнусни (окей, тва с езика на рибата и онова с рогцата на охлюва наистина ме отвратиха безкрайно) имат ли някакъв смисъл в крайна сметка? Нещо храни ли се с тях? Регулират ли числеността на популации и т.н.?

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Dec 02, 2011 7:46 pm

Колкото регулира и тенията толкова и те. Даже бях писал реферат по темата в гимназията, нали съм специалност биология :D

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 02, 2011 9:23 pm

Спирате веднага с гнъхавите инсекти, паразити и прочие крийпове, или ще ви разстрелям! :evil: :x

Image

Аз тая изопода ще я сънувам бе!!! И като помисля, че деля една планета с такива неща!!! Дори няма да споменавам бръмбара, дето е по-голям и от котката ми! Почвате веднага да пускате сладки животини, или Брейвик ще ви се види цвете! :spank:

P.S.
Тоз калашник е зареден и не ме е страх да го използувам! :plez:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 02, 2011 10:27 pm

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”