Най-добрият начин за поръчване на англоезична литература?
Хей хора: някой да има опит с поръчка на настолни игри от Bookdepository-то? Наското установих че има доста богат избор, и отново предлагат безплатна доставка, но ми е доста интересно дали пак си идва в локалния пощенски клон и дали не се правят проблеми за ДДС?
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
- JaimeLannister
- Forsaken
Един дребен казус.
Поръчах си 2 книги от bookdepositiry-то, обаче, реших да използвам картата на приятелката си и погрешка цъкнах книгите да се доставят на адреса на картата. Тъй като там няма кой да ги получи им отговорих на писмото за потвърждение. Казах, че съм се объркал и ако може да ги пратят на другия адрес...
Та се чудех- на някой случвало ли му се е нещо такова и имал ли е проблем?
Поръчах си 2 книги от bookdepositiry-то, обаче, реших да използвам картата на приятелката си и погрешка цъкнах книгите да се доставят на адреса на картата. Тъй като там няма кой да ги получи им отговорих на писмото за потвърждение. Казах, че съм се объркал и ако може да ги пратят на другия адрес...
Та се чудех- на някой случвало ли му се е нещо такова и имал ли е проблем?
- Gunslinger
- Warmage
Днеска ми пристигна една книга от bookdepository, която бях поръчал преди 3 месеца. Състоянието и е доста лошо и проблема поне частично е бил в нашите пощи.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Ако им се оплачеш, вероятно ще ти пратят нова; на мен веднъж ми е изчзвала книга досега, и веднага пратиха нова;;
Ако някой се интересува от настолни игри, доставката си е безплатна :>> Пказа се, че изборът не е много голям, но имаше каквото ми трябва и пристигна безпроблемно в огромен чувал за картофи от швейцарските пощи!
Ако някой се интересува от настолни игри, доставката си е безплатна :>> Пказа се, че изборът не е много голям, но имаше каквото ми трябва и пристигна безпроблемно в огромен чувал за картофи от швейцарските пощи!
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
Бях чел темата преди време, но не помня повечето написани неща, та затова ще питам.
Ще получавам стипендия заради олимпиадата по английски и тая част която остава в мен а не в банката ще я използвам за книги. Първо искам да питам дали мога да дам заявка за книга на англ. в Книгомания която я няма в каталога без да плащам аванс? Ако да колко е доставка с куриер и плащането на ръка?
Второ, след като нямам 18 може ли майка ми да издаде кредитна или дебитна карта(БТВ коя работи за повечето сайтове включително bookdepository и booktrading) на моето име в която да се внасят парите и да използвам за да купувам книги?
П.П. Възможно ли е при евентуално поръчка да има проблеми на митницата и да не стигне до мен?
Ще получавам стипендия заради олимпиадата по английски и тая част която остава в мен а не в банката ще я използвам за книги. Първо искам да питам дали мога да дам заявка за книга на англ. в Книгомания която я няма в каталога без да плащам аванс? Ако да колко е доставка с куриер и плащането на ръка?
Второ, след като нямам 18 може ли майка ми да издаде кредитна или дебитна карта(БТВ коя работи за повечето сайтове включително bookdepository и booktrading) на моето име в която да се внасят парите и да използвам за да купувам книги?
П.П. Възможно ли е при евентуално поръчка да има проблеми на митницата и да не стигне до мен?
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- Dr. Horrible
- Forsaken
Не се занимавай с книгомания, цените са ненормални.
Майка ти може да си издаде дебитна карта, която ти да си ползваш. Не разбирам особено от банки, но аз ползвам Първа инвестиционна и съм много доволен. Вадиш си дебитна виза елекрон. Таксата за изваждане на картата е левче, мисля. Вадиш си сметката в лева. Съоветно като си внасяш пари, си ги внасяш директно в левове без никакъв проблем. Дори сметката да е на името на майка ти, ти пак можеш да внесеш в Първа инвестиционна без такса за внасяне.
Тази виза електрон ти работи и в амазон и в буук депозитъри и навсякъде. Когато изтеглят разни суми в евро или друга чужда валута, това става по съответния обменен курс на банката за деня. Тоест не е нужно да имаш сметка в евро или в паундове, за да пазаруваш от интернет.
Ако поръчваш от британския амазон или от който и да било буук депизитъри няма шанс да ти спрат нещата на митницата.
Майка ти може да си издаде дебитна карта, която ти да си ползваш. Не разбирам особено от банки, но аз ползвам Първа инвестиционна и съм много доволен. Вадиш си дебитна виза елекрон. Таксата за изваждане на картата е левче, мисля. Вадиш си сметката в лева. Съоветно като си внасяш пари, си ги внасяш директно в левове без никакъв проблем. Дори сметката да е на името на майка ти, ти пак можеш да внесеш в Първа инвестиционна без такса за внасяне.
Тази виза електрон ти работи и в амазон и в буук депозитъри и навсякъде. Когато изтеглят разни суми в евро или друга чужда валута, това става по съответния обменен курс на банката за деня. Тоест не е нужно да имаш сметка в евро или в паундове, за да пазаруваш от интернет.
Ако поръчваш от британския амазон или от който и да било буук депизитъри няма шанс да ти спрат нещата на митницата.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Не ми се рови назад, предполагам 99.9% някой го е пускал преди сайта, ама не вреди. (Пенчев не смей да линкваш точно къде е споменато ;р)
http://www.abebooks.co.uk/
Част от склад на амазон.ком
http://www.abebooks.co.uk/
Част от склад на амазон.ком
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Днес и аз си си пуснах молба за издаване на карта Visa Electron в Първа инвестиционна банка, като целта е да я ползвам за онлайн пазаруване. За Bookdepository специално не съм гледал, но много хора от сайта пазаруват като гледам. Преди това четох по различни места в нет-а, че това е най-удобната и с най-добри условия карта Visa Electron. Доколкото знам няма проблем да се свърже с PayPal (с който е по-сигурно, нали?), някои карти на други банки не могат. Предстои ми да разбера. Все пак със сигурност има други с повече опит с карти и онлайн пазаруване, тъй че и те може да споделят 

Имам точно Виза електрон на ПИБ и я ползвам само за ел разплащания и нищо друго. Вързана е и към paypal, e-pay и каквото още се сетиш. Нямала съм проблеми. Само, ако сайтът ти иска verified by Visa, само тогава може да имаш проблеми с нея, защото не можеш да го направиш онлайн, както е за ДСК и Булбанк Виза електрон.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
-
- Smallfolk
Да наистина има. Мисля че пускат промо за първи път от както бяха купени от Амазон. Неприятното за мен обаче е, че днес като проверявах цените на всички нещата в моя "wishlist" в ".com" са нагоре с по едно - две евро.
Eто моя мейл: borislav1402@yahoo.com
Дайте мейли.
Eто моя мейл: borislav1402@yahoo.com
Дайте мейли.
- beliefcontrol
- Paragon
Верно всички цени на книгите в кошницата, които си подбрах, но така и не поръчах онзи ден, са с 10% нагоре...
И без това напоследък изобщо не чета и имам запаси за поне 3 години напред, та мисля да си спестя тия покупки.
И без това напоследък изобщо не чета и имам запаси за поне 3 години напред, та мисля да си спестя тия покупки.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.