Random stuffec
Moderator: AlDim
Струва ли си да играя Сайлънт Хил едно или да почна направо двойката? Имам изградена поносимост към грозни игри (няма как, с тая щайга) но все пак в тоя жанр и графиката е фактор в атмосферата...
Last edited by Claymore on Thu Oct 27, 2011 11:15 pm, edited 1 time in total.
I’ve never seen myself
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
- beliefcontrol
- Paragon
Единицата на PC само с емулатор - аз така и не му свикнах на управлението и се отказах малко след началото.
Двойката вече има достатъчно високи резолюции, а и предполагам проявих повечко търпение да усвоя контрола, та я изиграх цялата преди няколко месеца.
Двойката вече има достатъчно високи резолюции, а и предполагам проявих повечко търпение да усвоя контрола, та я изиграх цялата преди няколко месеца.
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
- The Dragon
- Elder God
Безжична клавиатура - check. Безжична мишка - check. Качествен 15-метров VGA/аудио кабел - check. Десктопът вързан към 55-инчовия - check! Далеч по-елегантно решение е от влаченето на лаптоп към ТВ-то и е доста по-малко скъпо от wireless HDMI. Сега само трябва да си взема контролер или може би малка гейминг клавиатура и всичко става точно.
Целият ми стрийминг сетъп от обикновено изпълняащия ролята на сървър десктоп май е ненужен вече.
Целият ми стрийминг сетъп от обикновено изпълняащия ролята на сървър десктоп май е ненужен вече.
- penzata
- Forsaken
Chuck Norris will roundhouse kick them all! (kung fu
)
http://eu.battle.net/wow/en/blog/331237 ... _2011#blog
http://eu.battle.net/wow/en/blog/331237 ... _2011#blog
The hardest battles are fought in the mind.
- The Dragon
- Elder God