Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Абе... аз че не разбирам от икономика, не разбирам... и че знам, че трябва много повече информация, знам... ама само на мен ли поне на първо четене това със закриването на държавния резерв ми звучи по-скоро откАчено?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4285411
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4285411
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ми и аз като теб реагирах, ама след като по телевизора всички казаха, че това било много правилно и така трябвало, реших да не пиша, че да не се изложа пред чужденците 
Edit:
А, мисля, че разбирам. Значи, зачитам ето тук: http://news.bgnes.com/view/963940

Edit:
А, мисля, че разбирам. Значи, зачитам ето тук: http://news.bgnes.com/view/963940
Значи, предполагам следва създаване на Агенция за задължителни запаси от зърнени и други хранителни продуки, Агенция за задължителни запаси от лекарства, Агенция за задължителни запаси От Не Знам Какво и така нататък. Но поне ще спрем корупцията в Агенцията за държавния резерв.Правителството закри Държавната агенция "Държавен резерв и военновременни запаси", предаде репортер на БГНЕС.
На нейно място се създава Изпълнителна агенция за нефт и задължителните запаси от нефт нефтопродукти към транспортното министерство, реши правителството, като гласува промени в закона за нефта и нефтопродуктите и отмени закона за държавния резерв и военновременните запаси.
Новата агенция ще има администрация от 39 души, на място на досегашните 600 служители на Държавния резерв.
БГНЕС припомня, че в началото на седмицата вицепремиерът Симеон Дянков каза, че "това е една структура с доказана неефективност и закриването й ще спести 80-90 млн. лв. годишно на държавата, а в момента в резерва работят около 600 души"
Ние сме горди, че сме втори по големина на малък външен дълг и шести по нисък дефицит, зад нас е и Германия включително, заяви премиерът Бойко Борисов в четвъртък при откриването на 61-то Общо събрание на Европейския студентски съюз.

Ей оттука.
Ама не, аз цялото ще го сложа тук.
“Добре дошли в София, в град, който е един от двата града в Европа, столицата, на която вчера “Стандарт енд пуърс“ вдигна за пореден път кредитния рейтинг”, с тези думи премиерът Бойко Борисов приветства събралите се близо 150 студенти от цяла Европа на откриването на 61-то Общо събрание на Европейския студентски съюз в София. „Ние сме горди с това, че от последната статистика, освен, че и Мудис вдигна кредитния рейтинг на България, ние сме втори по големина на малък външен дълг и шести по нисък дефицит, зад нас е и Германия включително”, подчерта Борисов пред европейските студенти и уточни, че България е страната с най-ниските данъци в ЕС.
„Строгата фискална дисциплина, която пазим, гарантира, че и в следващите години ще имаме наука, образование, ще продължим всички реформи, които имаме в момента“, каза още българският премиер пред Общото събрание на Европейския студентски съюз.
Борисов обясни на европейските студенти, че българските им колеги получават на мига финансиране от държавата, стига да поискат такова. “Като домакини на днешната среща, студентите могат да ви кажат, че финансирането, когато го поискате от нас, това е единственото финансиране, което сме го дали на мига, без изобщо да питаме дали трябва или не трябва“, посочи премиерът.
Той информира студентите, че правителството дава пари и за култура и ги покани да разгледат археологическите разкопки в столицата.

А, и Сергей Игнатов се включва в челната десетоноемврийска надпревара.
Тая срещна е била епохална некфа."Вие ще видите, че България, освен че е уредена европейска страна, ние, българите живеем уютно", каза в приветствието си образователният министър Сергей Игнатов.
Игнатов описа свободите и правата на родните студенти, като обобщи, че те могат да си направят собствена рейтингова система и дори да си избират преподавателя-професор "със зелени очи и басейн под прозореца".
"Примерно, могат да искат да имат професор със зелени очи, басейн под прозореца, където се четат лекциите.
"Освен че ще има за вас подготвени курсове на английски и френски езици, имате шанса да научите и един доста авторитетен древен език. На този език хората разговарят с Бога между Адриатическото крайбрежие и Владивосток.
Така че, ако вашите домакини студенти сутрин към 05.00-06.00 часа ви черпят с ракия или с уиски, не смятайте, че това е нарушение на добрите нрави.
Все някъде в света е 17.00 часа по това време", завърши поредицата от бисери просветник номер едно.
- Interpreter
- Forsaken
Хех, ББ постига ултимативната си цел изцепките дори да не предизвикват особена реакция само чрез количеството им...
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-k ... ta-9919503
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-k ... ta-9919503
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вероятно всички вече сте запознати с обсесията ми по Бойко, но сърце не ми дава аз пък да не ви запозная с поредното му култово интервю.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Това е далеч по-добро, мноу мола.
Бъдещето е резервните части на човека. Това е бъдещето. Вече знаете, че на много места от стволови клетки, да, не могат да направят цяла ръка, но от стволова клетка произвеждат яйцеклетка.
Поредния пристъп на Лудото Яне.
Джайм, а бе ти нали беше психиатър нещо? Не може ли нещо да бъде сторено за клетото създание?
Джайм, а бе ти нали беше психиатър нещо? Не може ли нещо да бъде сторено за клетото създание?