Conan and the Riddle of Bad Movies

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 06, 2011 11:47 am

Похабили са пич като Момоа и гласа на Фриимън за тая безсмислена бозица. Мене ми беше върх на абсурда в сцената с тия пясъчните афроамериканци как се трошеше пясъка от някакво ножленце... За балъка дето изстреля с катапулта просто в 10ката се смях на глас още докато летеше. Имаше няколко яки момента, по скоро комедийни ама бюджета е отъшъл явно за кофи червена боя.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Mon Nov 07, 2011 11:31 am

Момоа сам по себе си е безмислен. Иначе филмчето е доволно тъпо, но аз може би се ъндърхайпнах и ми хареса уж. Поне го догледах до края, което не можах да направя с титаните и принца.
Look at the darkness...
...around me.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Mon Nov 07, 2011 7:02 pm

Явява се предъвкване, но човекът Момоа е крайно-неподходящ, иронията е, че филма е толкова безмислен и анти-Конан, че не ми пука, виж от цялата работата с Конан Варварина, е останало само варварското, в нашият случай еквивалентно на противно и не на място насилие, с една дума самоцелно. Разбира се, ако самата история струва нещо, всичко останало може да остане на малко по-заден план ,но в конкретният случай тя не струва нищо.. опс 100 милиона около.