Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- beliefcontrol
- Paragon
Хм, на мен през Opera като че ли се пробваше да ми зареди jscript от главната вчера. Не съм сигурен, щото хич не разбирам от уеб приложения, но вместо сайт отваряше много редове текст. Във Firefox май си отваряше форума без проблем.
И между другото видях в статус бар-а че търси връзка с includest.com, усъмних се и пуснах едно търсене, но нищо съмнително не открих.
Има ли повод за притеснения?
И между другото видях в статус бар-а че търси връзка с includest.com, усъмних се и пуснах едно търсене, но нищо съмнително не открих.
Има ли повод за притеснения?
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
- RRSunknown
- Elder God
При все че може да не съм съгласна за много неща с Емо, не вярвам, че би трил постовете ти просто така. Още повече след като и другаде има подебен проблем. Миналата седмица имаше преоблем с хостинга, да не би те да датират оттогава? Дайте малко повече инфо за какви постове става дума и ще може да се провери.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Пиша пост1, след мен Амелия пише неин пост, след това пиша моят пост2, след нас пише RRSunknown, след това един друг потребител, и след това аз пак пиша с пост3.
От темата изчезват моите пост1, 2 и 3, този на RRSunknown и този на третият потребител, мисля че Vash му беше ника. Но странно, поста на Амелия остава, а той беше след моят първи пост. В това време единственият модератор на форума, който беше на линия, беше именно Trip. И постовете ми бяха насочени главно срещу него.
И да не пропусна, че някак си поста на Vash изчезна последен, което е странно, като се има предвид, че аз бях последният писал в темата.
Моят пост1 беше съвсем в тон с правилата на форума. При пост 2 и 3 може и да съм допрял границата на добрият тон, но това не променя факта, че пост номер 1 ми беше изтрит неправомерно.
А това е темата, в която стана всичко viewtopic.php?t=5367&start=240
По принцип не би ми пукало за такова нещо, но след наглото си държание в темата, Trip най-вероятно си е позволил и да трие постове на други участници в нея, което вече е капката, която прелива чашата.
От темата изчезват моите пост1, 2 и 3, този на RRSunknown и този на третият потребител, мисля че Vash му беше ника. Но странно, поста на Амелия остава, а той беше след моят първи пост. В това време единственият модератор на форума, който беше на линия, беше именно Trip. И постовете ми бяха насочени главно срещу него.
И да не пропусна, че някак си поста на Vash изчезна последен, което е странно, като се има предвид, че аз бях последният писал в темата.
Моят пост1 беше съвсем в тон с правилата на форума. При пост 2 и 3 може и да съм допрял границата на добрият тон, но това не променя факта, че пост номер 1 ми беше изтрит неправомерно.
А това е темата, в която стана всичко viewtopic.php?t=5367&start=240
По принцип не би ми пукало за такова нещо, но след наглото си държание в темата, Trip най-вероятно си е позволил и да трие постове на други участници в нея, което вече е капката, която прелива чашата.
Виж, ако Емо ще трие наред, би трябвало и аз да съм му в челната тройка, а Ваш, доколкото помня, го подкрепяше... Освен това това, че виждаш само него не значи, че само той е на линия, можеш да избереш опция да не се вижда, че си на линия. Мисля, че демонизираш Трип:) Кога се случи това?
I don't wanna die
Ако беше модератор в някой мой сайт със сигурност щях да те кача на влака за чужбина точно в този момент.
Решил нашия, че станал бог и може да определя кои постове са му приятни и кои не. Ти си човек НЕЧЕЛ книгата, която претендираш да разбираш, по-смешен няма как да станеш.
Да не си случайно изгубения брат близнак на Darth Sparhawk?
Решил нашия, че станал бог и може да определя кои постове са му приятни и кои не. Ти си човек НЕЧЕЛ книгата, която претендираш да разбираш, по-смешен няма как да станеш.
Да не си случайно изгубения брат близнак на Darth Sparhawk?