Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed Oct 05, 2011 12:08 pm

Xellos wrote:Аве някой играл ли го е тва Mirror's Edge? От трейлъра ми се зави свят ама гледам доста добри ревюта има. :)
Идейно е. За съжаление игра като тази трябва сам да я опиташ и да видиш дали ти допада. В най-общ план бих я описал като First Person Action Adventure.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 06, 2011 10:26 am

AlDim wrote:Конзолните версии са страхотни и двете. Не мърдат от 60 кадъра в секунда и характерния за енджина проблем с текстурите е съвсем минимален. Визията е меко казано омазваща, макар и да са жертвани някои други неща заради нея (деструктивност, примерно).
http://hardforum.com/showpost.php?p=103 ... tcount=682

Виж за какво говорим.

Иначе аз нямам никакъв проблем с тексур попинга. А определено rage е играта с най красиви масивни гледки. Технологията зад нея е зашеметяваща. Ако се полира и я хване някой читав дизайн тийм Unreal 3.5 ще си има достоен конкурент.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 06, 2011 11:34 am

Абе в общи линии id, като нищо ще потъне с тоя провал.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 06, 2011 1:19 pm

Amikae wrote:Абе в общи линии id, като нищо ще потъне с тоя провал.
Чак провал не е. като цяло е топ селър играта, така че няма да са минус.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 06, 2011 1:23 pm

Не бих се изхвърлял, че точно те ще потънат. PC пазарът както всички знаем е доооста по-малък и мизерен в сравнение с тези за бокса и стейшъна. Освен това лично мен много слабо ме боли фарът, че версията за комп е трагична при условие, че конзолните версии са слънце и двете - така мислят и още доста хора, които нямат нови компове. Аз си чакам копието утре за ПС3.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 06, 2011 1:34 pm

Не знам защо се хванахте за PC версията. Аз твърдя, че играта не впечатлява особено много по принцип. Така че на фона на посредствената игра, всичките тия проблеми на PC версията няма да помогнат особено много на играта да продаде доста бройки, колкото и да е продала до момента. Плюс факта, че мултито е само с бъгита лично мен доста ме отблъсква. Сорка, но за толкова години очаквах нещо повече и по-полирано.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 06, 2011 1:37 pm

Амикае изчакай поне да видиш продажбите преди да говориш.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 06, 2011 1:51 pm

Аз мога да направя своето предположение. Иначе се надявам id да не изчезне. Все пак са име в индустрията и е по-добре да ги има, но дори Кармак си призна, че фейлна стабилно заебавайки PC версията и тръгвайки да разработва първо за конзоли. На всички ни беше ясно, че трябваше да бъде обратното, или просто да се откажат от PC платформата. Забавно е, че дори тестерите за PC са я тествали с xbox360 контролер и с него текстурите не са чак толкова проблемни заради бавното завъртане. Сигурно са си мислели, че PC геймърите играем с контролери. Понякога ми се струва, че конзолите деградират геймърите, не гейминга, като цяло. Какви кретени. :lol:

Като цяло визуално играта са я скопили и тук до няколко дни ще излезнат читави драйвери и настройки, на които ще се играе. Дори на слаби машини върви с 60 fps. То няма и за какво да върви по-зле. Няма нито динамично осветление, нито динамични сенки. Всичко е текстури.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Oct 06, 2011 5:00 pm

Човече, честно понякога се чудя защо не пишеш във Форплей където през три поста задължително трябва да се повдигне темата конзоли срещи компютри и как първите опропастяват гейминга (яд ме е че няма фейспалм смайли).

Иначе - играта съдейки по ревютата й (утре ще имам сам впечатления но съм изгледал може би над час общо видео-ревюта) изглежда като една много стабилна осмица, така че не виждам защо е цялата храна. Има даже Джон Гудман баси! Аз я възприемам като една много красива много зарибителна шутър-игра, която ще цъкам с голям кеф. И за мен шофирането, състезанията и въобще цялото наподобяване на Марио карт - геймплея са само плюс, защото доста ще поразнообразяват стрелбата с нещо по-скоростно. А и все пак има и копперативно мулти като Horde mode на Гиърс 2/3, което също изглежда доста зарибително.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Oct 06, 2011 5:15 pm

Темата не е конзоли срещу компютри, темата е за нахалство и алчност. Защото играта беше много хайпната, и доста хора си я преордърнаха за PC. Представи си изненадата им, като я пуснат и видят, че текстурите ги няма. И трябва да чакат дни наред, докато някой направи фикс, само за да видят, че и фикса не работи. ;) Тъпичко, не мислиш ли?

Аз още на времето, като казаха, че вече конзолите ще са основната платформа бях сигурен, че тази игра не трябва да се купува за PC. И просто смятам, че е излишно при положение, че разработваш и тестваш за конзоли, да направиш един лайнян порт за PC и да изсмучеш кинтите и от там. Ето Alan Wake го канселнаха за PC и си го направиха, като пичове за бокса.

Самата игра до няколко месеца ще я пиратна, че не ми се играе някакъв полуфабрикат в момента. Пък и някак не съм шашнат, щом дори платените ревюта са 8-ци.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Oct 06, 2011 6:18 pm

Удари ме една носталгия по
Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 06, 2011 10:52 pm

Понякога човек попада на фраза която го кара да повярва че все още има гейм дизайнери, а не само шимпанзета с гаечни ключове и смешни шапки в офисите на гейм компаниите.
From here, Rockstar guides Max into the hobo's apartment, where he finds a bottle of painkillers. Max Payne 3 doesn't use the regenerative health system that has become standard in games today, so you will need to find painkillers to fix yourself up.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 07, 2011 2:09 am

Човече новият Resistance също беше така и беше много блажен, не е като да са открили топлата вода откъм "нова стара вълна".

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 07, 2011 2:47 am

Muad_Dib wrote:Човече новият Resistance също беше така и беше много блажен, не е като да са открили топлата вода откъм "нова стара вълна".
Може само че няма да си взема PS3.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 09, 2011 5:40 am

Ако очакваш някаква реакция от типа на "омг не как вземи си ПС3, защото е убер куул" няма да има. Твоя загуба:)