Delegat wrote:Eдиницата Valve я бяхя пуснали за известно време без пари в Steam, аз си я взех но още не съм я играл.
Иначе превъртях Dead Island, много е яка и почнах другата тазгодишна игра на Techland - Call of Juarez: The Cartel

Dead Island - там където се сблъскаха с пълна сила два от моите най-любими жанра в игрите - RPG и Survival Horror.
Внимавайте с тази игра - тя е хероин в друга опаковка
Само на първи поглед може да наподобява на BL- всъщност е това което
RE5 трябваше да бъде в моите най-диво мокри сънища. От събота имам някъде около 20 часа игра. За мен - това е личната ми GOTY.
Не знам какво трябва да направи
Skyrim - имам приордър за него от август - за да измести тази игра от личната ми класация.
Отново полските създатели на игри се справят блестящо - третото игрално студио, което ще следя с повишено внимание се казва
Techland - за другите може да се досетите

"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."