Абсурдистан! Във тебе ний живяхме...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-mvr- ... 0812?nt=11
От една страна съм за това да сме правова държава. От друга ги разбирам напълно.
От една страна съм за това да сме правова държава. От друга ги разбирам напълно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Предизборните нелепици продължават.
Стоичков излиза с отворено писмо да подкрепя Плевенлиев
Избрани моменти:
Стоичков излиза с отворено писмо да подкрепя Плевенлиев
Избрани моменти:
"Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг, и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България? Само че в България вече има мъжкари като мен - Плевнелиев и Борисов, с които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история", добавя Стоичков.
"...Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте
"Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме. Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници".
Last edited by Yan on Thu Sep 15, 2011 4:26 pm, edited 1 time in total.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
А сините успешно се дозакопават.
Емануил Йорданов е кандидатът на сините за вицепрезидент
Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов е кандидатът за вицепрезидент на Съюза на десните сили. Той ще се яви на изборите в двойка с номинирания за битката за държавен глава Румен Христов.
Информацията първо излезе неофициално в медии, а малко по-късно бе потвърдена пред КРОСС от шефа на предизборния щаб на СДС Борис Марков.
- Zeiss_optik
- Arcanist
...се мерат со муди Крали Марковскje...Morwen wrote:Точно смятах да пусна това! Мъжкарството като политическо движение, не е истина...
- Spoiler: show
Hemos pasado!
Боко май съвсем изтърва влака. Имам и доказателство. Ето:

Он, Диамандо, пред bTV на 15 септември„Искам на Росен Плевнелиев също да му пожелая... първия учебен ден на децата и пожелавам и на всички родители да имат неговите проблеми, защото едното дете ще го води майката, другото ще го води той, а третото няма кой да го води. Сиреч имат повече деца.“

- Interpreter
- Forsaken
Бойко току що обеща на старозагорци да им построи басейн догодина.
Ако гласуват правилно, може и вода да им пусне.
Освен това показаха по новините за пример едно момченце от 3 клас, намерило мъжко портмоне с 2000 лв и ги предало на полицията.
- Ми, гордея се с него. Те са малки още и не знаят за к'во става въпрос - каза пред камерата татко му, леко разочарован от постъпката на детето си.
Ако гласуват правилно, може и вода да им пусне.
Освен това показаха по новините за пример едно момченце от 3 клас, намерило мъжко портмоне с 2000 лв и ги предало на полицията.
- Ми, гордея се с него. Те са малки още и не знаят за к'во става въпрос - каза пред камерата татко му, леко разочарован от постъпката на детето си.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Ай ся някой да каже, че правителството не уважавало културата! Уважава я, че я и познава. В чисто библейски смисъл и без презерватив. Не музей на социализма, моля да обърнете внимание. Музей на социалистическото изкуство. Поздрав с типичен соцарт: ЦЪК.
Сагата с инатапродължава.

„На площада в Добрич целият град се беше изсипал. 300 метра ги минах за час и 15 минути, давайки автографи, снимки и радост на хората”, разказа министър-председателят на откриването на нова сграда-разширение на ЦДГ 25 "Изворче" в Банкя, цитиран от "Фокус" и БТА.
Борисов обясни, че протестиращите в Добрич са били „двама – трима човека”, които изпълнявали политическа поръчка, а хиляди хора са били на площада.
Все пак споменава:По повод коментара си "ако продължавате да ме дразните, ще подпишем на инат", той заяви: „Как да кажа, ако с вас съм се разбрал нещо и след три дни вие идвате пак да ми задавате същия въпрос”.
Борисов призна, че не би подписал „на инат”. „Защото всеки ден зад мен оставям пътища, инфраструктура, детски градини, музеи, вие ги виждате, и те вече в безпомощността си... На кого да се извинявам? На тези, на които им отделих близо два часа в Министерски съвет да ги слушам? Или на хилядите хора, които се снимаха с мен”, запита Борисов.
„На тези тримата им се извинявам, но ги моля – като ми губят друг път пак два часа, да знаят защо ми ги губят. Аз като се разбера с някой нещо, считам, че съм се разбрал”, уточни министър-председателят.
Той поканил на среща преди 4-5 дни хората, които представляват протестиращите срещу шистовия газ, заедно с министрите Нона Караджова и Трайчо Трайков и началника на политическия кабинет на премиера Румяна Бъчварова.
"Запознаха ме с проблема, сега сме възложили на експерти, включително и външни, да проверят как е в Щатите, във Франция. Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е", издаде Борисов.
По думите му целта е да се събере пълна информация, а "ако има един процент риск, няма да го пуснем”.
"Към днешна дата има построени нови и реконструирани над 40 детски градини. Да са ни живи и здрави децата. Проблемът е, че когато майките, чиито деца не са в детски градини, дойдат и видят в какви условия се отглеждат, веднага искат да ги запишат и вместо колкото повече строим, да намаляват чакащите, те се увеличават. Ще строим много и продължаваме", обеща Борисов.