The Official George R. R. R. R. Mar.r.r.r.tin Topic
-
- Misting
- Interpreter
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Абе аз ли съм единственият човек, който наистина обича всички POV персонажи и си вярва, че всичките са страхотно разгърнати?
Вярно, че имам любимци като Тирион, Санса, Дани, Джайм и Бран, ама пък всички други също си ме кефят в една или друга степен, Джон е страхотен, както и Кейтлин, пък и Бриен и Сам са яки, Аря естествено, Теон е супер, дори при Церсей има интригуващи неща... За нито един не ми е тъпо да чета, всеки път като искам да спра четенето поглеждам на кого е следващата глава и винаги ми се чете още, без значение чие име пише...
Вярно, че имам любимци като Тирион, Санса, Дани, Джайм и Бран, ама пък всички други също си ме кефят в една или друга степен, Джон е страхотен, както и Кейтлин, пък и Бриен и Сам са яки, Аря естествено, Теон е супер, дори при Церсей има интригуващи неща... За нито един не ми е тъпо да чета, всеки път като искам да спра четенето поглеждам на кого е следващата глава и винаги ми се чете още, без значение чие име пише...
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
-
- Misting
ThatDr. Horrible wrote:Абе аз ли съм единственият човек, който наистина обича всички POV персонажи и си вярва, че всичките са страхотно разгърнати?
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
Днес попаднах на това и не мога да му се нарадвам!!!
Джордж Мартин, все още тийн, пише фен писмо на Стан Лий и хвали шейсетарските Авенджърс!!!

Джордж Мартин, все още тийн, пише фен писмо на Стан Лий и хвали шейсетарските Авенджърс!!!

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- RRSunknown
- Elder God
това е малко офтопик но днес научих че Мартин е обсъждал с Бетесда (Elder scrolls, Fallout 3) (за хората които не се интересуват от игри - това са едни от най-големите в бизнеса) да правят игра по Песен за огън и лед.
http://www.vg247.com/2011/09/15/bethesd ... f-thrones/
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
...а също така го има и viewtopic.php?p=259011#259011RRSunknown wrote:това е малко офтопик но днес научих че Мартин е обсъждал с Бетесда (Elder scrolls, Fallout 3) (за хората които не се интересуват от игри - това са едни от най-големите в бизнеса) да правят игра по Песен за огън и лед.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God