One Piece - сапунките могат да са добри
Аре бе, няма ли да има нова глава?
Иначе аз сега си разглеждам голямата шарена картинка от миналия чаптър. Толкова е сладурска! Особено ме кефи Брук къде се е заврял и това, че Зоро и Санджи си имат прикачени към тях русалки, които им се радват. След Хънтъра мисля да подхвана анимето, че се е понасъбрало...
Иначе аз сега си разглеждам голямата шарена картинка от миналия чаптър. Толкова е сладурска! Особено ме кефи Брук къде се е заврял и това, че Зоро и Санджи си имат прикачени към тях русалки, които им се радват. След Хънтъра мисля да подхвана анимето, че се е понасъбрало...
Поне две серии накуп ся ше иззяпам жалко че още се мотат с пръснатия екипаж преди 3D2Y. Мех още 2 епизода до скипа като гледам...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Те наще хубаво ги сгънаха ама кво се носи са към острова да видим как ше го отиграе Ода пророчеството 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Е те сгънаха неква дребна паплач там - все още имат да се разправят с некви Ван дер Декени и оня друсания рибок Ходи Джоунс. Макар че ако се сбъдне желанието ми наистина да изорат тоя острво и да смачкат мермените като хлебарки просто за да ни покажат колко са станали силни, вместо да гледаме стандартната борба на живот и смърт, ще пукна преждевременно от щастие.