Roland, съвсем сбито и накратко, че не ми се навлиза в подробности. Не е въпросът в това дали нещо, което на мен ми харесва на теб не ти, а начинът по който го казваш. WarCraft3 не е игра за оценка 1 и още по-малко за рисайкъл бин, а от твоето определение тя излиза, че е точно такава. И ако веднъж приемеш, че "твоят хаос е моята хармония" мисля, че ще започнем да се разбираме по-добре. Не знам защо все въртиш въпроса към това да се чувстваш гузен. Някак не разбирам. Това, че си ме моделирал веднъж в Кино не е основание, поне за мен, да искам да те накарам да се чувстваш виновен по какъвто и да е начин. Има един клип по така ненавижданата от вас телевизия MTV, казва се Tolerance. Не мога да го преразкажа, но смисълът му е, че всички слушаме една и съща музика в различен аранжимент и това, че този на съседа е различен от нашия, не е основание да започнем да му хлопаме по стената. В края на краищата, слушаме една и съща музика.
Предлагам да спрем до тук. Оспамихме темата с несъществени неща, които въобще не бяха добри за обществено обсъждане, а за РМ. Ако прецениш, изтрии ненужните постове.
Ro#|#, за сингъла любимият ми персонаж без никакво съмнение е Артас, ако е нужно ще кажа защо.

В батъл нет, от расите определено предпочитам undead. Какво разбираш под "клас герои", разделяш ги въз основа на primary attribute ли? Ако да, предпочитам магьосниците, от undead - Lich е моя човек.