WarCraft III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Sat Mar 12, 2005 4:43 pm

Morgana, жалко, че не си знам кръвната група, може наистина да се окаже същата.
Жалко, че магията вече някой я е измислил, но пък не е болка за умиране.
Иначе, искам да те питам с коя раса играеш, кои са любимите ти класове герои, кой персонаж ти харесва най-много :)
Windhammer 2012 http://www.arborell.com/windhammer_prize.html
Гласувайте за българското... защото си заслужава!
http://www.arborell.com/datingawitch.pdf
http://www.arborell.com/hwarangandkumiho.pdf

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 12, 2005 5:03 pm

Btw, не че ти се бъркам или нещо, но ако става дума за литературно произведение, интересното при магиите там не е да са нови, а как са описани ;)
And you can't dance with a devil on your back...

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Sat Mar 12, 2005 9:01 pm

Това може само да ме радва. И без това не мога да измисля нова магия, признавам си.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sun Mar 13, 2005 2:08 pm

Roland, съвсем сбито и накратко, че не ми се навлиза в подробности. Не е въпросът в това дали нещо, което на мен ми харесва на теб не ти, а начинът по който го казваш. WarCraft3 не е игра за оценка 1 и още по-малко за рисайкъл бин, а от твоето определение тя излиза, че е точно такава. И ако веднъж приемеш, че "твоят хаос е моята хармония" мисля, че ще започнем да се разбираме по-добре. Не знам защо все въртиш въпроса към това да се чувстваш гузен. Някак не разбирам. Това, че си ме моделирал веднъж в Кино не е основание, поне за мен, да искам да те накарам да се чувстваш виновен по какъвто и да е начин. Има един клип по така ненавижданата от вас телевизия MTV, казва се Tolerance. Не мога да го преразкажа, но смисълът му е, че всички слушаме една и съща музика в различен аранжимент и това, че този на съседа е различен от нашия, не е основание да започнем да му хлопаме по стената. В края на краищата, слушаме една и съща музика.
Предлагам да спрем до тук. Оспамихме темата с несъществени неща, които въобще не бяха добри за обществено обсъждане, а за РМ. Ако прецениш, изтрии ненужните постове.

Ro#|#, за сингъла любимият ми персонаж без никакво съмнение е Артас, ако е нужно ще кажа защо. :) В батъл нет, от расите определено предпочитам undead. Какво разбираш под "клас герои", разделяш ги въз основа на primary attribute ли? Ако да, предпочитам магьосниците, от undead - Lich е моя човек. :)
pulled out

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Sun Mar 13, 2005 2:53 pm

В самото начало и аз много се кефех на Arthas. Но после започна да ми става тъжно. Вместо да създаде стабилна връзка с госпожица Proudmoor (дано да не бъркам spelling-а , той тръгва да търси отмъщение и се забива на край света. А когато уби онзи Mountain King направо бях отвратен от него. А първата мисия на undead на Frozen Throne дори нямах желание да я довърша. Какъв е смисъла да изколваш бедните хорица.
На мен любимеца ми е Thrall, сигурно защото е описан като невероятен герой в Повелителят на Клановете. Възхищавам се и от Силванас, от усилията й да се пребори с не-мъртвото вътре в нея. И...може би не трябва да го казвам, но малко съжалявам, че не успява да нарани сериозно Арти.
Иначе, на custom game и аз обичам да играя с undead. Много си падам по баншита и гаргойли :). Но по-добре се оправям с орките. Любимия ми клас герой е Shadow Hunter, сигурно заради много добрите му лечителски способности и много неприятния (за противника) Hex. :)

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Apr 12, 2005 2:49 pm

Ето го и обещания едит. Ами ти наистина ли си го представяш Артъс женен за Джейна, скатал се в палата си и пращащ войниците си на бой срещу настъпващите орди? Аз нещо никак не го виждам така. Той е от типа владетели заставащи начело на армията си; ако се появи опасност, те са на първата линия; ако ги заплашват окупатори, те повеждат войската си. Да, има такъв тип хора - силни личности, в които бушуват силни чувства и не им дават нито ден покой. Артъс, според мен, е такъв. Как ще остави някой избиващ хората му, поданиците му - невинните жени и деца, да се измъкне жив и ненаказан. Няма начин. Вярно, това негово решение го доведе до гибел, но просто за характера на Артъс това беше и най-логичното решение. Да, той уби Моридин, но мисля, че би убил когото и да било, ако се опита да го спре да вземе Фростморн. Разбираш ли, просто за Артъс нямаше друг начин.
Абе личи си, че ми липсва романтиката в ежедневието, но се опитвам да си я набавя от игрите, книгите и филмите. :)

thunder, Blademaster-a е наистина един много готин за мултиплеъра герой.
Last edited by Morgana on Tue Apr 12, 2005 10:16 pm, edited 1 time in total.
pulled out

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 12, 2005 4:53 pm

Орките рулират :) Позарязах играта малко след като излезе Frozen Throne, но се върщам от време на време да поцъкам и да се погавря с противниците ;) Естествено не печеля винаги, но когато това стане обикновено е много забавно.

Любимата стратегия, особено в по-големи мултиплейър игри беше да премина направо на wolf rider-и (забравих им името, но май така беше) и да пратя 5-6 в чуждата база, където да потроша каквото мога :) няколко пъти ми се случи в игри поединично аз да съм в неговата база и да троша наред, а той да е в моята. Който строши първи печели :) Или да започна с blademaster и да хукна към неговата база да сбиваме героите (windwalk-a много помага). И после пак и пак и пак - Blademater-a е силен един на един. Е, ако попаднеш на кофти раса или герой, можеш да имаш сериозни проблеми, така че внимавам срещу кого коя тактика прилагам :)

Сега как ми се приигра, трябва пак да си я инсталирам игрицата
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Wed Apr 13, 2005 11:26 am

Моргана, друго си личи - че си много чувствителна натура с богато въображение и това те прави много готина.
Иначе, не съм си представял Arthas да се спотайва. Но си мислех, че двамата с Jaina могат да бъдат заедно на бойното поле и да се подкрепят един друг, той да я heal-ва, тя да го зарежда с мана и да призовава елементали...Такива неща.
А и Arthus е доста умен...струва ми се жалко, че оставя омразата му да го ръководи и да го превърне в нещо много зло...Май щеше да е по-добре за народа му, ако си бе останал вкъщи. Но, може би, не е виновен, че се е изправил срещу толкова силен противник

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Apr 14, 2005 12:30 pm

Това беше най-хубавия отзив и преценка за мен, които съм виждала откакто имам форумно присъствие из нета (това е около 2 години реално време). :) Просто нямам думи да ти отговоря адекватно. До сега все си мислех, че съм прозрачна, както героинята на Морвен. Благодаря!! (няма подходящ емотикон)

Хехе, ако Артас и Джейна се бяха съюзили на бойното боле, не знам какъв злодей трябваше да измислят Близард, за да може да им излезе насреща. Но дори и да бяха заедно в битките, едва ли Джейна щеше да му е приоритет, колкото и да я е обичал. А какво ли ще стане с Джейна след като Артас седна на Замръзналия трон? Дали ще се върне при принц Келтас? Или ще си остане със спомена за Артас отпреди промяната?
Да, за народа щеше да е по-добре, ако Артас не беше тръгнал да го спасява. Но Артас не знаеше, че всъщност ще докара и по-големи страдания на народа си. Той до последно, в смисъл до вземането на Фростморн, беше с мисълта и убеждението, че всичко, което прави, е за доброто на хората му. Пътя към Ада е покрит с добри намерения.
pulled out

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Fri Apr 15, 2005 1:06 am

Морг, това, че съм те зарадвал, ме прави щастлив. Но може би просто съм изразил с думи това, което всички си (особено тези, които те познават лично) си мислят :) .

Много ми се искам да вярвам, че Арти ще се върне към паладинската си същност. Би било страхотно, ако Джейна е причината. Но, права си, тя определено не му е приоритет. А и той като че ли не й е. Иначе щеше да го спре...Щеше да обвие снежно-белите си ръце около мускулестия му врат, да го погледне с кристалните си сини очи...и нямаше да го пусне. Или поне щеше да се опита да го задържи. Но тя не прави нищо такова.
Дано замръзналия трон го възвърне към човешките му качества. Не звучи логично, но може да е поредния обрат не гениите от Близърд (вече чувам освиркванията).

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Apr 16, 2005 2:55 pm

свииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииир :P

така де, да питам аз, каква е тая мания? :Р
става дума за една добра игра(да речем..), обаче вий съвсем я прехвалихте :Р

Ще си каже човек, че книга обсъждате, или сериал :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat Apr 16, 2005 3:20 pm

Абе аз съм виждала теми от по 70-80 страници с обсъждане на LoK, примерно, та не разбирам какво му е странното на 3-4 поста посветени на историята или на някои герои от W3C.
Аз пък да питам, каква е тая мания юзъри, на които дадена тема очевидно не им е по сърце, да влизат в нея и да постват неща от сорта "Абе вие тука за какво си говорите? Как може да ви е интересно това?" и т.н. :roll:
И каква е разликата между обсъждането на книга и игра, която очевидно има история?
pulled out

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Apr 16, 2005 3:50 pm

еми, манията е такава, че като пусках темата не очаквах да възхвалявате игра, чиято история ОПРЕДЕЛЕНО е изкопирана от друга игра, че и от същтата фирма производител...

разликата? специално тази игра е толкова праволинейна, колкото въобще може да бъде. Историята е кратка и не е *чак* толкова интересна. Продължение я има я не, ако има 100% ще е още по-бозаво.
Книгата- имам предвид някоя интересна книга, заплетен сюжет и евентуално продължение, за което може да гадаете какво ще се случи...
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Ro#|#
Adept

Post by Ro#|# » Sat Apr 16, 2005 4:28 pm

Спокойно, Дризт, не се шашкай. Просто с дамата сме вдъхновени от игричката. Не подрязвай крилата на ентусиазма ни и току виж сме измислили историята на продължението. После може да продадем идеята на Близърд и да станем звездите, които заслужаваме да бъдем (ех, как се изказах само :oops: )

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sat Apr 16, 2005 4:43 pm

о, давайте, в такъв случай твърдо ви подкрепям :РРР