Гръмотен ли е Балгърина ?
Moderator: Moridin
Мне. Аз съм родена в ПЕРФЕКТНАТА за мен епоха. Ако се бях пръкнала някой друг век по-рано, щях да бъда отгледана като добиче за разплод и харизана на някой мъж, който родителите ми са подбрали, а не аз. Нямаше да имам правото да правя всичко, различно от домакинска работа, работа на нивата и раждане на деца. Щях да слушкам мъжа си все едно е Господ и щях да ям бой, ако не съм го слушкала. Щях да пера на реката в корито, докато ръцете ми заприличат на шкурка. Щях да родя 9 деца, от които да ми оцелеят 2. Щях да умра на няма и 45 години, без да съм мръднала в живота си по-надалече от съседното село, от коремен тиф или малария с прогнили зъби.
В по-малко вероятния случай, в който съм се пръкнала в аристократично семейство, ще трябва пак да изтърпя голяма част от горните и няма да мога да си развявам байрака, както го правя сега. Чудесно си ми е точно ей така по тоя начин, в 21 век, в няква по-бяла страна.
В по-малко вероятния случай, в който съм се пръкнала в аристократично семейство, ще трябва пак да изтърпя голяма част от горните и няма да мога да си развявам байрака, както го правя сега. Чудесно си ми е точно ей така по тоя начин, в 21 век, в няква по-бяла страна.
-
- Misting
Сексът може физиологично да си носи кеф, ама чак напоследък имаме правото да му се радваме и въпросното удоволствие е издигнато в някъв култ след като християнските табута най-сетне взеха да отпадат. Говори се за това, пишат се книги за това, имаме сексуална революция. Мъжете взеха да се замислят дали жените им постигат оргазъм. Оргазмът на всички участващи се превърна в цел на сексуалния акт. Преди не е било така. Ей такива някви неща. Доста различни от това да почнеш да правиш секса само и единствено след брака, да чукаш жена си през дупка на нощницата й, направена специално с тая цел и да обявяваш мастурбацията за грях, до степен, че да почнеш да обрязваш мъжката част на населението заради него.
И това тук се отнася за съвременното западно общество. В Азия и Африка все още има сякви безумни табута по отношение на секса.
И това тук се отнася за съвременното западно общество. В Азия и Африка все още има сякви безумни табута по отношение на секса.
за оцеляване днес няма особена нужда от толкова много секс и самите secondary sexual characteristics, които ни възбуждат са просто СМЕШНИ на фона на 21ви век; айде 4:3 hip пропорцията при жените и симетрия говори за здраве и се вписва, ами женския мозък? Защо още се търсят мускулести силни мъже (говоря за генетика и масата пак, ясно че си имаме фетиши) като МНОГО време е минало от туп-туп защитата при пещерняческо време.
Аз отговорно бих искала да заявя, че мускулите не са сред първите 17 по важност неща, които ме привличат в един мъж. Нещо повече, мускули в съчетание с малко повече врат и простащина откровено докарват градуса на сексуалното ми напрежение до ниво "ако това ме пипне, срам, не срам, ще викам за помощ". В смисъл, някой умен, чувствителен бодибилдър, с който имаме общи възгледи за живота сигурно би могъл да ми завърти главата ужасно, ама ударението е на умен, чувствителен и т.н., а не на бодибилдър. И мисля, че доста не съм сама в това си схващане.
Също така познавам немалко мъже, които откровено твърдят, че предпочитат по-закръглени момичета.
Мисля, че много малко родители са се чувствали напълно подготвени, когато са си раждали деца. Вероятно дори уверените в себе си просто са се самозаблуждавали. Идеални родители няма. И въпреки това има доста голям брой свестни хора, в голяма степен и благодарение на същите тези купища бъгави родители. Хубаво е човек наистина да има някаква степен на сигурност и улегналост, когато решава да има деца, но абсолютни такива няма как да постигне.Aз например, твърдо не бих имал деца (поне засега), тъй като искам хубави неща за тях и добро бъдеще, а аз все още себе си не мога да се гледам като хората, камо ли деца... Сега, в бъдеще (надали) може да съм по-способен Може да ми е гадно, но обратното би било чист егоизъм (като откачените лелички на 60 с готвенето на деца в чужда матка, все едно си купуват поредната нова котка)
Та, какво мислите?
Всъщност моя грешка, че го взех много буквално и след уточнението тиНадявам се вече стана ясно, че говоря за боя като за метафора на всякакъв тип принуда, упражнявана върху малкото диване, за да направи то квото не му е кеф. Включително прилъгване с планини от шоколад, плейстейшън и ново колело.

Last edited by Morwen on Tue Aug 02, 2011 12:20 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
-
- Misting
Казах МАСАТА хора, въх, четете като пиша. И почвате да вадите ваши приятели, нормално и ТЕ да не са от болшинството, за което говоря. Второ, не съм имал предвид някакъв културист, а точно сила по-скоро и на сексуално ниво. Малко хора се ВЪЗБУЖДАТ от ум точно (радвам се, че съм един от тях деMorwen wrote:за оцеляване днес няма особена нужда от толкова много секс и самите secondary sexual characteristics, които ни възбуждат са просто СМЕШНИ на фона на 21ви век; айде 4:3 hip пропорцията при жените и симетрия говори за здраве и се вписва, ами женския мозък? Защо още се търсят мускулести силни мъже (говоря за генетика и масата пак, ясно че си имаме фетиши) като МНОГО време е минало от туп-туп защитата при пещерняческо време.
Аз отговорно бих искала да заява, че мускулите не са сред първите 17 по важност неща, които ме привличат в един мъж. Нещо повече, мускули в съчетание с малко повече врат и простащина откровено докарват градуса на сексуалното ми напрежение до ниво "ако това ме пипне, срам, не срам, ще викам за помощ". В смисъл, някой умен, чувствителен бодибилдър, с който имаме общи възгледи за живота сигурно би могъл да ми завърти главата ужасно, ама ударението е на умен, чувствителен и т.н., а не на бодибилдър. И мисля, че доста не съм сама в това си схващане.
Също така познавам немалко мъже, които откровено твърдят, че предпочитат по-закръглени момичета.
Мисля, че много малко родители са се чувствали напълно подготвени, когато са си раждали деца. Вероятно дори уверените в себе си просто са се самозаблуждавали. Идеални родители няма. И въпреки това има доста голям брой свестни хора, в голяма степен и благодарение на същите тези купища бъгави родители. Хубаво е човек наистина да има някаква степен на сигурност и улегналост, когато решава да има деца, но абсолютни такива няма как да постигне.Aз например, твърдо не бих имал деца (поне засега), тъй като искам хубави неща за тях и добро бъдеще, а аз все още себе си не мога да се гледам като хората, камо ли деца... Сега, в бъдеще (надали) може да съм по-способен Може да ми е гадно, но обратното би било чист егоизъм (като откачените лелички на 60 с готвенето на деца в чужда матка, все едно си купуват поредната нова котка)
Та, какво мислите?

И не съм стигал чак до абсолютизми.

-
- Misting
За какво гледах House кат бях на 14? lolMoridin wrote:По принцип аз това дори не мога да си го представя да се възбудиш от нечий ум. Има някакво такова усещане, кажи го даже на пътя на влюбването, възбуда даже го наречи в смисъла на учестено дишане и сърцетуп при някакъв екстремен съвпаденчески уитицизъм, но сексуална възбуда?
Ми да, при мен има и още една позната.
ЕДИТ: Абе, помислих още малко и не, не е точно това. По-скоро Моридин дето каза.
Last edited by kalendarа_ska4a on Tue Aug 02, 2011 12:41 am, edited 1 time in total.
Не, на мен ми е ясно, че говориш за масата, аз просто споделях, че съм дори твърде в другата крайност:D Надежда за еволюцията съм, един вид:mrgreen:
А примера с мъжете го дадох по инерция, спя. Той дори нищо не доказва, защото слабото тяло не е непременно оптималното еволюционно, особено за жени. Ама нали мускулестите мъже и слабите жени някак все ни се показват в комплект...
А примера с мъжете го дадох по инерция, спя. Той дори нищо не доказва, защото слабото тяло не е непременно оптималното еволюционно, особено за жени. Ама нали мускулестите мъже и слабите жени някак все ни се показват в комплект...

I don't wanna die
- Zeiss_optik
- Arcanist
Образованието също не си поплюва по отношение на насаждането на неграмотност - макар и не точно в правописа. Преди няколко години ми се наложи да помагам на едно съседче да пише тема за домашно: Дон Кихот - пародия на средновековните рицарски романи.
Детето се беше изтормозило цял ден и нищо не успяло да напише. Питах го за кои средновековни рицарски романи са им преподавали. Не само не им бяха преподавали, но и не беше чувало за "Пърсифал", "Песен за Ролан", "Влюбеният Ролан", "Славна повест за сър Ланселот", "Смъртта на Артур", "Песен за моя Сид", не знаеше кои са Тристан, Лоенгрин и Танхойзер... А, бе - ужас: от нищо трябваше да направя нещо. Седнах и избарах една тема 8 страници, сравних Дон Кихот с всичките по ред и обратно, но резултатът е бил: "Хубава тема, но не си я писала ти!"
Отидох да се разправям с учителката - защо дават на децата такива теми, да им бяха казали поне кой е Волфрам фон Ешенбах или Томас Малори? Но отговор нямаше.
Детето се беше изтормозило цял ден и нищо не успяло да напише. Питах го за кои средновековни рицарски романи са им преподавали. Не само не им бяха преподавали, но и не беше чувало за "Пърсифал", "Песен за Ролан", "Влюбеният Ролан", "Славна повест за сър Ланселот", "Смъртта на Артур", "Песен за моя Сид", не знаеше кои са Тристан, Лоенгрин и Танхойзер... А, бе - ужас: от нищо трябваше да направя нещо. Седнах и избарах една тема 8 страници, сравних Дон Кихот с всичките по ред и обратно, но резултатът е бил: "Хубава тема, но не си я писала ти!"
Отидох да се разправям с учителката - защо дават на децата такива теми, да им бяха казали поне кой е Волфрам фон Ешенбах или Томас Малори? Но отговор нямаше.
Hemos pasado!
Имаше такъв парадокс навремето с физиката. Физичката установи, че материалът, който трябва да преподава по програма, изисква да сме взели материала по математика за следващата година. Та се наложи първо да ни преподаде математиката и чак след това се върнахме на физиката. Но ето, че въпросната госпожа има по-различна гледна точка как стават нещата.
- PrivateRaio
- Misting
Ех, Еклесиасте, Еклесиасте, няма нищо ново под слънцето, нали така беше?
- Spoiler: show