Ледът си е вода все пак, т.е. може да има плодове, които управляват тоя елемент. Поне до няква степен в някое от агрегатните й състояния. Бе ще видим Ода кво ще измисли.
One Piece - сапунките могат да са добри
Е, айде сега - мегдан за логии има - горе долу всяка течност, газ, поле и т.н могат да направят логия. Имаме и логии от разни твърди по-насипни неща - пясък, лед и т.н.
Ледът си е вода все пак, т.е. може да има плодове, които управляват тоя елемент. Поне до няква степен в някое от агрегатните й състояния. Бе ще видим Ода кво ще измисли.
- RRSunknown
- Elder God
- ProxyFantasy
- Paragon
Първо пропуснахте супер добрата логия ?!??!? Главата си давам, че Дракон е Буря буря или Вятър Вятър.... :Д просто нема друг начин....! И мисля, че имаше Ръжда Ръжда....ама незнам дали беше логия....(май не)
За водата....Който гледа новите чаптъри.... Холди имам чувството, че от наркотиците почва да се превръща на вода... :Д щото пръстите му се втечниха и от там излезе Уотър Кенън.... така, че ще видим :Д
За водата....Който гледа новите чаптъри.... Холди имам чувството, че от наркотиците почва да се превръща на вода... :Д щото пръстите му се втечниха и от там излезе Уотър Кенън.... така, че ще видим :Д
- ProxyFantasy
- Paragon
Абеее митичните Зоани, като Марко са си бали капаците. Адмиралски левъл отма, макар че и тиранозавъра е гениален
Е Нами е с технически джаджи и усет за климата, не пречи да е и Драгън в тая област, най малкото гигантския зелен вятър няколко пъти го показа.
Един от вице адмиралите има там паякоподобни ръце само май до са дъжащи саби, доста лейм.
И все пак аз съм доживотен фен на Акайну
Е Нами е с технически джаджи и усет за климата, не пречи да е и Драгън в тая област, най малкото гигантския зелен вятър няколко пъти го показа.
Един от вице адмиралите има там паякоподобни ръце само май до са дъжащи саби, доста лейм.
И все пак аз съм доживотен фен на Акайну
For those who come after...
Ох изгледах ся за втори път с повече внимание 480 сериите от момента в който
бтв има един лейм асс за 5 сек после браунбеард.

Бтв, който не е виждал версиите на 4kids сериите - хранили сме ги преди доста страници може да се позабавлява
- Spoiler: show
Бтв, който не е виждал версиите на 4kids сериите - хранили сме ги преди доста страници може да се позабавлява
For those who come after...
- RRSunknown
- Elder God
Японците явно по начало не могат да схванат какво е истинската брада.
b.t.w. Много яка картинка
b.t.w. Много яка картинка
- Spoiler: show