За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
Добре, дошъл! Съветвам те да прочетеш това viewtopic.php?t=14 и да подхождаш позитивно. Ето примерно трол е по-позитивно определение от това в първия ти пост. Така че - по-спокойно и не се обиждай за неща, за които не се обиждат на теб.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
-
- Smallfolk
- BrilliantBlue
- Smallfolk
Здравейте, казвам се Виктория и ви се представям с няколкомесечно закъснение
Ученичка съм, живея в малък град, но се надявам един ден да замина за Финландия. Обичам да рисувам, да чета книги и ОБОЖАВАМ да слушам музика (за ужас на околните
) Това е, общо взето, останалото зависи от времето навън и финансовите ми възможности за момента 

Рутинна процедура - първо ви бесим, после ви разпитваме!
- JaimeLannister
- Forsaken
- BrilliantBlue
- Smallfolk
-
- Smallfolk
Здравейте на всички!
Страхотен форум, радвам се че го открих, чрез форума на Forplay. Казвам се Емил, живея в София, на 27 години съм. Понастоящем работя в животозастрахователна компания, корпоративното ежедневие бая ми е писнало, но какво да се прави.... Харесвам ММО игровия жанр, чета фентъзи, фантастика и приключенски романчета тип Джак Дю Брул, Клайв Къслър, Джеймс Ролинс и т.н. Другото ми голямо хоби е риболова и го практикувам почти всеки уикенд.
Поздрави!
Страхотен форум, радвам се че го открих, чрез форума на Forplay. Казвам се Емил, живея в София, на 27 години съм. Понастоящем работя в животозастрахователна компания, корпоративното ежедневие бая ми е писнало, но какво да се прави.... Харесвам ММО игровия жанр, чета фентъзи, фантастика и приключенски романчета тип Джак Дю Брул, Клайв Къслър, Джеймс Ролинс и т.н. Другото ми голямо хоби е риболова и го практикувам почти всеки уикенд.
Поздрави!

- ProxyFantasy
- Paragon
Да се представя...
Еми казвам се Алекс...ама във всички среди съм по известен като Прокси...
Анимарче съм...ама не си падам по аниме...
така едитвам щото се заблеях в раута и постнах без да искам.....
Какво ме доведе тук...ами кво ме доведе любовта ми към фентазито.
Лично пиша фентази/експресивни разкази и бла бла от 2 години и много търсех такъв форум....и сега като намерих съм много ентуасиазиран и някак повече ми идва да пиша :Д от тогава....
Иии за са е тва :Д
Еми казвам се Алекс...ама във всички среди съм по известен като Прокси...
Анимарче съм...ама не си падам по аниме...
- Spoiler: show
така едитвам щото се заблеях в раута и постнах без да искам.....
Какво ме доведе тук...ами кво ме доведе любовта ми към фентазито.
Лично пиша фентази/експресивни разкази и бла бла от 2 години и много търсех такъв форум....и сега като намерих съм много ентуасиазиран и някак повече ми идва да пиша :Д от тогава....
Иии за са е тва :Д