Играно напоследък
Moderator: AlDim
- ProxyFantasy
- Paragon
- armageddon
- Forsaken
Бе и аз наскоро поцъках малко Disciples 2, но нещо не ме изкефи чак така, както навремето.
Иначе разцъках леко Sims Mediеval и се оказа бая зарибяваща. Симс елементите са сведени до някъф елементарен минимум, и са вкарали някви леки empire management, и по сериозни RPG и Adventure елементи. А с наличните герои се играе бая разнообразно, въпреки крайния брой куестове в наличност.
Иначе разцъках леко Sims Mediеval и се оказа бая зарибяваща. Симс елементите са сведени до някъф елементарен минимум, и са вкарали някви леки empire management, и по сериозни RPG и Adventure елементи. А с наличните герои се играе бая разнообразно, въпреки крайния брой куестове в наличност.
- ProxyFantasy
- Paragon
Язе пък комбинирам Serious Sam: Second Encounter, Max Payne и Arcanum. От Макс Пейн съм удивен. Грозничка е играта, на места екшънът се повтаря (което всъщност не ме дразни защото ме хваща носталгия как аз се хвърлях по подове като малък когато си играех с пистолети), но има убийствена атмосфера. Пък и Макс е куул.
Арканум ми отне 1 ден докато си избера герой и разбера че скил точки освен за атрибути могат да се харчат и за технология.
Направих си револвер и много се кефя. Трябва да си дигна пърсепшъна обаче.
А Сам си е класика. Играя на Easy, защото не играя заради трудността и предизвикателството а за да попуцам по орди безмозъчни гадини.
Арканум ми отне 1 ден докато си избера герой и разбера че скил точки освен за атрибути могат да се харчат и за технология.

А Сам си е класика. Играя на Easy, защото не играя заради трудността и предизвикателството а за да попуцам по орди безмозъчни гадини.
- RRSunknown
- Elder God
Black Ops е изключително зле. Ако някой случайно мисли да я наваксва го съветвам да не си го причинява.
Рядко скапана графика на нивото на PS2 , пълен хаос - постояно нещо гърми отнякъде и единствения начин да напреднеш е да заучиш наизуст какво става, линейни коридорчета за нива и някакви уникуми ритарди за съотборници.
Рядко скапана графика на нивото на PS2 , пълен хаос - постояно нещо гърми отнякъде и единствения начин да напреднеш е да заучиш наизуст какво става, линейни коридорчета за нива и някакви уникуми ритарди за съотборници.
Аре 7ма 85ца 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- beliefcontrol
- Paragon
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Dungeons of Dredmore изглежда мн детско, а иначе не е. Примерно и Desktop Dungeon е бая шаренко, но е по-стилизирано едно такова. Иначе радва, де, бая интересно, само ме дразно соу фар нуждата всеки един предмет да се вдига поединично и ръчно да го вкарвам в инвентара (или ми убягва как точно тоя процес да се автоматизира).