Къде бе бруте я видяхте?Moridin wrote:И според мен главно лагавостта е голям проблем...
iShit
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
На моя desire hd (което е нексус с алуминиев корпус и нормален екран, а не мизерните 3.6) няма никакъв лаг никъде. Единствените случаи когато ми е лагвало е примерно при ъпдейт на 10-на апа.Moridin wrote:Еми всички андроиди които съм виждал (освен може би нексуса) лагват дори на суайпване
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_980897789
Хванали се монополистите за ръце...
Хванали се монополистите за ръце...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
ШШШШш тихооо, чакаме Амелия да се изкаже подробно 
http://24gadget.ru/1161045615-sekrety-k ... video.html

http://24gadget.ru/1161045615-sekrety-k ... video.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Без вина виновен си го отнесе Мака тоя път, ма така му се пада. Обикновено преживяваше замерванията с мишката, тоя път явно съм го изпраскала по-силно или най-сетне съм нацелила правилно ръба. Много отдавна ме сърбяха ръцете да счупя една такава машина - сега го постигнах и съм доволна. Той си бачка, де - само половината му екран е нечетабилен, ма аз ще го вържа към външния монитор, който си занесох там преди време. Все още не знам дали ще трябва да го плащам или не. Ма не ми и дреме особено много. It's worth it. 

Амелия Макоубиеца ;р
Нема невинен мак, трее се трепат докато са малки 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
AND THE CROWD GOES WILD!!!!

Сега ако и Туитър си оправят тоя бъг с месидж лимита...Moridin wrote:Из новите фийчъри на Mac OS X Lion.Flexible window resizing from any corner or edge of the window.
БРАВО НА МОМЧЕТАТА, ЧЕ В 2011 ГОДИНА УСПЯХА ДА СЕ ДОСЕТЯТ ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ФИЙЧЪР, КОЙТО ВСИЧКИ ДРУГИ ОСОВЕ ИМАТ ОТ ОКОЛО 18 ГОДИНИ! БРАВО! УРА!

Преди малко разцъках един iPad. Много е симпатичен

Look at the darkness...
...around me.
...around me.