Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
AlDim wrote:Еми това е защото играеш last year's model

Dirt 3 е още по-зле от 2. За 2-ката ревахме, че вече не е рали и обещаваха, че 3-ката ще е. Обаче се оказва, че 3-ката е още по-малко рали. Има бози, като Гимкана, джипки, бъгита и кратки рали етапи. Няма цели ралита. Освен това локациите са общо 5, до колкото помня. На такива неща се кефят безмозъчните американци. Да не говорим, че е по-лесно да имаш само 5 локации, отколкото целия рали шампионат с всичките му кръгове, с всички етапи, с всякакви метерологични вариации, със система за поражения/поправки, като във великите игри от серията Colin McRae.
- RRSunknown
- Elder God
Има някаква WRC 2010 ама не съм я пробвал - може тя да е добра.
Тоя дърт имам чуството че е направена само за мултиплеър и другото е отбивка на номера. Тройката я - голям праз че са сложили Финландия и Норвегия - само 5 локации са май (в Dirt 2 са 7) и пак няма цели ралита с променливи метеорогични условия и реално значение на щетите.
Тоя дърт имам чуството че е направена само за мултиплеър и другото е отбивка на номера. Тройката я - голям праз че са сложили Финландия и Норвегия - само 5 локации са май (в Dirt 2 са 7) и пак няма цели ралита с променливи метеорогични условия и реално значение на щетите.
Ъъъ... именно? Dirt 3 е this year's model, сещаш се...RRSunknown wrote:Не говоря за Dirt 3 а за Dirt 2.
Иначе според пресата Dirt 3 е най-добрата игра от поредицата досега. Аз мнение нямам.
Много си се объркал - на американците им е през уя за рали заглавия. Продават се най-вече в Европа, основно Британия.На такива неща се кефят безмозъчните американци.
С по много тракове за всяка локация.Освен това локациите са общо 5, до колкото помня
- RRSunknown
- Elder God
Е те на книга и в Dirt 2 има над 80 трака. Знаем ги ние тия мурафети 
Амикае е прав за акцента върху американизма - половината състезания са американски , повечето от автомобилите са американски а състезателите като Дейв Мира също допринасят. И б.т.в. точно защото на американците им е през уя за рали, затова и повече състезания са надбягвания с хамъри в калифорния и бъгита прелитащи над пропасти под фанфарите на фоейрверки като не са забравени и състезания в писта през ноща в които по важното е как да блъснеш противника вместо как да караш перфектно. И рабира се - трейлблейзър състезанията в които се кара офроуд ама почти по права линия без завои. За които състезания някой е решил че Понтиак и Додж правят офроуд автомобили.
Всичко това е перфектно за мулти където никой не му се занимава да върти 10 етапа един след друг, а разнообразието се цени но за сингъл - мне.
Пък дали продават повече - със сигурност в Европа повече купуват но и щатите (гледах един чарт) са съвсем малко отдолу вместо на дъното.

Амикае е прав за акцента върху американизма - половината състезания са американски , повечето от автомобилите са американски а състезателите като Дейв Мира също допринасят. И б.т.в. точно защото на американците им е през уя за рали, затова и повече състезания са надбягвания с хамъри в калифорния и бъгита прелитащи над пропасти под фанфарите на фоейрверки като не са забравени и състезания в писта през ноща в които по важното е как да блъснеш противника вместо как да караш перфектно. И рабира се - трейлблейзър състезанията в които се кара офроуд ама почти по права линия без завои. За които състезания някой е решил че Понтиак и Додж правят офроуд автомобили.
Всичко това е перфектно за мулти където никой не му се занимава да върти 10 етапа един след друг, а разнообразието се цени но за сингъл - мне.
Пък дали продават повече - със сигурност в Европа повече купуват но и щатите (гледах един чарт) са съвсем малко отдолу вместо на дъното.
- RRSunknown
- Elder God
Ето един достоен отговор на това добре аргументирано мнение:AlDim wrote:Sucker punch sucked though...Martix wrote:Alice - Madness Returns - ненормално яка. Все едно са направили игра по Sucker Punch. Как няма тема и аз незнам.![]()
- No, it rocked!
А Алиса продължава да е яка. Даже си има Vorpal Blade, т.е. кухненски нож

А картечницата - мелничка за пипер, е много важна.

There are no rules! I'm gonna get you!
Филмът беше елементарен и предвидим, с много дразнеща главна героиня. Яко заснет, както може да се очаква от Снайдър, но и неспособен да накара човек му пука за действието и участващите в него, въпреки известния потенциал на идеята. Не е слаб, просто посредствен и празен. Искрено съжалявам за дадените пари.Martix wrote:Ето един достоен отговор на това добре аргументирано мнение:
- No, it rocked!
Превъртях Planescape: Torment. Тази игра трябва всеки който почва да играе игри и всеки който твърди че е геймър, да бъде заваръзан за стол и накаран да я изиграе ако не иска. За пръв път игра ме разчувства. Въпросната емоционална реакция не беше не самият финал обаче, а когато
П.П. Леко се издразних на разговора със Transcendent One. В смисъл, последният разговор в играта можеше да го озвучат целият поне.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
П.П. Леко се издразних на разговора със Transcendent One. В смисъл, последният разговор в играта можеше да го озвучат целият поне.
Класика си е туй да.
Аз продължавам да си се чудя що още се нервя на Darksiders и не го затрия...
Мързи ме да проверявам ама имаше тия дни 7 дена аванта вовец покрай файърленд пача.
Аз продължавам да си се чудя що още се нервя на Darksiders и не го затрия...
Мързи ме да проверявам ама имаше тия дни 7 дена аванта вовец покрай файърленд пача.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”