Вицове
Moderator: Moridin
На селянин му откраднали кравата. Отива с двамата си сина, да види как е станало това. Стената била разбита и бащата заключил:
- Дупката е малка някой дребен ще е !
- Щом е дребен, значи е педал ! - казал първият син.
- Щом е педал, значи не е от наше село. Това ще е само Пешо педала, от съседното село - заключил другият син.
Отишли в съседното село и пребили Пешо, почти до смърт.
Стигнало се до съд. Съдията пита.
- Защо пребихте човека ?
Бащата и синовете обяснили, каква е "логиката" според тях.
Тогава съдията изкарал една кутия и им казал.
- Я сега, като сте толкова интуитивни ми кажете, какво има вътре?
- Щом кутията е квадратна, значи вътре има нещо кръгло. - казал бащата.
- Щом е нещо кръгло, значи е оранжево. - казал единият син.
- Щом е оранжево, значи е портокал. - казал другият син.
Съдията се изправил, погледнал подсъдимия и рекъл.
- Ей педал, да върнеш на хората кравата !!!
- Дупката е малка някой дребен ще е !
- Щом е дребен, значи е педал ! - казал първият син.
- Щом е педал, значи не е от наше село. Това ще е само Пешо педала, от съседното село - заключил другият син.
Отишли в съседното село и пребили Пешо, почти до смърт.
Стигнало се до съд. Съдията пита.
- Защо пребихте човека ?
Бащата и синовете обяснили, каква е "логиката" според тях.
Тогава съдията изкарал една кутия и им казал.
- Я сега, като сте толкова интуитивни ми кажете, какво има вътре?
- Щом кутията е квадратна, значи вътре има нещо кръгло. - казал бащата.
- Щом е нещо кръгло, значи е оранжево. - казал единият син.
- Щом е оранжево, значи е портокал. - казал другият син.
Съдията се изправил, погледнал подсъдимия и рекъл.
- Ей педал, да върнеш на хората кравата !!!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- armageddon
- Forsaken
Жена звъни на всякакви телефонни номера за психологическа помощ. Набира поредния номер:
- Да ви кажа, имам малки гърди.
- И затова почнахте да пиете?
- Не, просто мъжете...
- Като ви видят гърдите и почват да пият?
- Ама вие подигравате ли се?
- Вие се подигравате! Защо заемате линията за психологична помощ за алкохолици?!
- Да ви кажа, имам малки гърди.
- И затова почнахте да пиете?
- Не, просто мъжете...
- Като ви видят гърдите и почват да пият?
- Ама вие подигравате ли се?
- Вие се подигравате! Защо заемате линията за психологична помощ за алкохолици?!
- Zeiss_optik
- Arcanist
- armageddon
- Forsaken
Двама седят в кръчмата. Единият, за да обиди другия, му казва:
- Спах с майка ти!
Никакъв отговор.
- Спах с майка ти!!!
Най-сетне другият казва:
- Тате, върви си вкъщи, пиян си.
Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!"
Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"
Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."
Рак: "Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"
Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."
Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"
Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"
Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"
Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка!"
Козирог: "Нямам време за глупости."
Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."
Риби: "Каква крушка?"
- Спах с майка ти!
Никакъв отговор.
- Спах с майка ти!!!
Най-сетне другият казва:
- Тате, върви си вкъщи, пиян си.
Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!"
Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"
Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."
Рак: "Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"
Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."
Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"
Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"
Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"
Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка!"
Козирог: "Нямам време за глупости."
Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."
Риби: "Каква крушка?"
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- armageddon
- Forsaken
Как е на английски "Котката скочи в басейна и се удави?"
- The cat хоп фиууул пльок in the water and then бълбук бълбук and no more МЯУ МЯУ!!!
Час в училище, учителката проверява домашните на децата, стига до Иванчо и го пита:
- Иванчо, имаш ли домашно?
- Имахме, ама баща ми го изпи!
Из ръководство за лов на мечки в Чукотка.
- Как може да се разбере какъв вид мечка сте срещнали в гората?
- Промъквате се незабелязано изотзад и с всичка сила изритвате мечката по задника. След това възможно най-бързо се качвате на близкото дърво. Ако мечката се качи на дървото и ви изяде - това е черна мечка. Ако, обаче, първо събори дървото и после ви изяде - това е гризли...
- The cat хоп фиууул пльок in the water and then бълбук бълбук and no more МЯУ МЯУ!!!
Час в училище, учителката проверява домашните на децата, стига до Иванчо и го пита:
- Иванчо, имаш ли домашно?
- Имахме, ама баща ми го изпи!
Из ръководство за лов на мечки в Чукотка.
- Как може да се разбере какъв вид мечка сте срещнали в гората?
- Промъквате се незабелязано изотзад и с всичка сила изритвате мечката по задника. След това възможно най-бързо се качвате на близкото дърво. Ако мечката се качи на дървото и ви изяде - това е черна мечка. Ако, обаче, първо събори дървото и после ви изяде - това е гризли...
- Interpreter
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Двама приятели се напиват зверски. На другия ден се събуждат - махмурлук, болки в главата и т.н. Единия се обръща захилва се, тупва по гърба другия и му казва :
- 1:0 мен
Какво значи това почва да се чуди?
- Еми като се напи и припадна и те опънах веднъж, та те така - 1:0 за мен.
Този се ядосал много ама какво да прави.
След време пак се напиват, на другата сутрин единия тръска другия да го събуди и казал с кеф
- 1:1
Първия пребледнял - Абе човек, аз се майтапех първия път.
Втория помислил малко и рекъл - тогава 1:0 за мен.
- 1:0 мен
Какво значи това почва да се чуди?
- Еми като се напи и припадна и те опънах веднъж, та те така - 1:0 за мен.
Този се ядосал много ама какво да прави.
След време пак се напиват, на другата сутрин единия тръска другия да го събуди и казал с кеф
- 1:1
Първия пребледнял - Абе човек, аз се майтапех първия път.
Втория помислил малко и рекъл - тогава 1:0 за мен.
- Zeiss_optik
- Arcanist
В подкрепа на теорията за придобитата сексуалност:
Пападнали двама корабокрушенци на необитаем остров. Седят месец, седят два - никакъв кораб на хоризонта, отникъде взорът надежда не види. А и са млади, здрави... Секс им се иска - две не виждат. По едно време единият вика на другия:
- Слушай... не знам дали ще оцелеем... ами хайде да се опънем по веднъж - чувал съм, че от един път не се става педераст.
Другият се навил, изчукали се по веднъж последователно. След неколко дни оня пак казал:
- Абе... гле'й ся, тук я ни намерят, я - не. Дай пак да го направим пак - от два пъти педераст не се става, чел съм го някъде.
Пак се опънали взаимно. Добре, ама след няколко дни ги намерил кораб, спасили ги, а когато стигнали брега - разменили си адресите, телефонните номера, обещали си да останат приятели за цял живот. Да, ама след една седмица вторият звъни по телефонана първия и го пита:
- А, бе... от три пъти става ли се?
Пападнали двама корабокрушенци на необитаем остров. Седят месец, седят два - никакъв кораб на хоризонта, отникъде взорът надежда не види. А и са млади, здрави... Секс им се иска - две не виждат. По едно време единият вика на другия:
- Слушай... не знам дали ще оцелеем... ами хайде да се опънем по веднъж - чувал съм, че от един път не се става педераст.
Другият се навил, изчукали се по веднъж последователно. След неколко дни оня пак казал:
- Абе... гле'й ся, тук я ни намерят, я - не. Дай пак да го направим пак - от два пъти педераст не се става, чел съм го някъде.
Пак се опънали взаимно. Добре, ама след няколко дни ги намерил кораб, спасили ги, а когато стигнали брега - разменили си адресите, телефонните номера, обещали си да останат приятели за цял живот. Да, ама след една седмица вторият звъни по телефонана първия и го пита:
- А, бе... от три пъти става ли се?
Hemos pasado!
- Interpreter
- Forsaken
Вървят Бог, Бойко Борисов и Барак Обама. Стигат до езеро.
Бог преминава леко и без усилие. Бойко тръгва след него без колебание и също минава.
Барак тръгва, но бълбук, бълбук - потъва.
- Защо не му каза за камъните? - обръща се Бог към Бойко.
- Какви камъни?
Бог преминава леко и без усилие. Бойко тръгва след него без колебание и също минава.
Барак тръгва, но бълбук, бълбук - потъва.
- Защо не му каза за камъните? - обръща се Бог към Бойко.
- Какви камъни?
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Zeiss_optik
- Arcanist
- armageddon
- Forsaken
Седи си един вкъщи и чува, че се звъни. Отваря, а там стоят - Шрек, Червената шапчица, Розовата пантера, Чък Норис, дегизиран като Бойко Борисов, и Мечо Пух.
- Ааа...какво става?
- Полиция!!! Знаем за наркотиците!!!
А това са медиите:
Събитие: "В България вали сняг"
Новина в електронни медии: "Снегът гони 8 метра! Ужас! Паника! Апокалипсис!"
Събитие: "Камион ЗИЛ чупи огледало на лека кола"
...Новина в електронни медии: "Ужас! Кошмар! Гигантски камион-мастодонт смаза кола, прави я на парчета"
Събитие: "Утре времето ще е слънчево"
Новина в електронни медии: "Земята изпепелена от Слънцето до 24 часа, огън, пепел и армагедон!"
Пиян рибар с кучето си клечи на брега и мята въдица. Хваща златната рибка. Тя му казала:
- Ще ти изпълня три желания.
- Ебати и късмета! – рекъл рибарят. – Първо, за мен бутилка водка. Второ – за кучето един кокал. И трето – ти ставаш на чироз за мезе...
- Ааа...какво става?
- Полиция!!! Знаем за наркотиците!!!
А това са медиите:
Събитие: "В България вали сняг"
Новина в електронни медии: "Снегът гони 8 метра! Ужас! Паника! Апокалипсис!"
Събитие: "Камион ЗИЛ чупи огледало на лека кола"
...Новина в електронни медии: "Ужас! Кошмар! Гигантски камион-мастодонт смаза кола, прави я на парчета"
Събитие: "Утре времето ще е слънчево"
Новина в електронни медии: "Земята изпепелена от Слънцето до 24 часа, огън, пепел и армагедон!"
Пиян рибар с кучето си клечи на брега и мята въдица. Хваща златната рибка. Тя му казала:
- Ще ти изпълня три желания.
- Ебати и късмета! – рекъл рибарят. – Първо, за мен бутилка водка. Второ – за кучето един кокал. И трето – ти ставаш на чироз за мезе...
- armageddon
- Forsaken