Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 21, 2011 11:45 pm

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

ДОБРЕ, С ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 23, 2011 10:06 am

Думнах Shadows of the Damned на бокса, силно препоръчвам!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jun 23, 2011 10:47 am

Дюк Нюкъма я заебах, никога не съм бил турбо фен на Дюк 3д че да преглътна еднообразния геймплей.
Иначе си преиграх GTA4 И съм на последната мисия - днеска ще се провам да я мина че вчера ме удари каръка и точно в края се прецаках (стрелнах си в краката с ракета :lol: )

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 23, 2011 2:57 pm

Почнах Red Faction Armageddon. Както и очаквах - доста ми допадна и определено ще я изцъкам. Голям фен съм на Guerilla, а тук просто само заради бруталния Magnet Gun си заслужава, освен че към него си върви и един доста приятен търд-пърсън екшън с качеството малко над средното:))

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 26, 2011 11:30 am

Минах Super Mario Galaxy. Наистина беше чудесна игра с огромно разнообразие от нива и зарибяващи геймплейни идеи. От край време не ми пука за Марио, но при такова пиршество няма никакво значение. Ако изключим гадното плуване и повтаряемостта на някои босове, реално нямам никакви възражения.
И все пак ми хареса малко по-малко от Donkey Kong Country Returns, нищо че обективно превъзхожда отрочето на Retro.

9.5/10

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 26, 2011 11:34 am

И то с толкова много, че не е истина, нищо, че и на Донки се изкефих на максимум. Ти си се сетил :wink: На двойката ще се смажеш съвсем, главно заради Йошката:)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 26, 2011 11:50 am

Двойката също я имам, но ще си дам почивка засега. Мисля да почна Metroid Prime Trilogy.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jun 26, 2011 12:48 pm

Аз съм на вълна GTA4 Lost and Damned - велика игра отвсякъде, само че има една уловка - трябва да си фен на моторите и твърдата музика.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sun Jun 26, 2011 8:28 pm

RRSunknown wrote:Аз съм на вълна GTA4 Lost and Damned - велика игра отвсякъде, само че има една уловка - трябва да си фен на моторите и твърдата музика.
Аз съм фен на тази музика, но играта ми се видя тъпичка на фона на високия стандарт на другите части на поредицата. Ballad of Gay Tony е много по-яка, може би защото не се взима толкова на сериозно като Lost and Damned и в резултат на това е далеч по-забавна.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Jun 26, 2011 8:59 pm

Аз засега никаква разлика не виждам с оригиналното GTA.

Поправка: Тази ми харесва повече от оргинала като атмосфера - тематиката е мой тип. Който не е висял в такива дупки от типа на бърлогата на бандата сигурно няма да схване. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 27, 2011 11:20 am

Минах последния Ред Факшън. Като цяло ми допадна доста, но определено на тази поредица сендбокс-геймплей й отива много повече отколкото линеен традиционен тип.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 28, 2011 10:36 pm

Secret of Monkey Island remastered - много добра зарибявка. Ще си призная че си помагам с хинтове чат-пат. Голям кеф е да си прехвърляш с един бутон между старата визия и новата.
Нещо ме удари носталгията по старите куести - времената когато бяха с нарисувана красива графика, предлагаха свестен диалог във времена в които диалог нямаше в 90% от игрите и са голяма главоблъсканица с кого да говориш, какви предмети да намериш и в коя миша дупка да се завреш.

Edit: Минах я - много добра игричка зареждаща с добро настроение макар че хумореските бяха с идея по-детски отколкото ми се искаше. За времето си обаче е разцепвала. Най-трудното на пъзелите не беше какво да направя а къде да кликна да отида като не мога да намеря път.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 02, 2011 9:28 pm

Monkey Island 2 special edition

Е тази пък колко е гениална не е истина. В сравнение с първия ремастер е поне 5 пъти по добра графика и вече от графата - приятно, но нищо особено картунче влиза в графата "адски красиви 2д игри (тм)". Интерфейса е оправен изцяло, хинтовете са оправени да не ти оспойлват всичко, добавени са екстри а самата игра е това което първата загатваше - bigger, better, faster,more

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jul 04, 2011 10:31 am

Dirt 2 много ме разочарова.
Страхотен енджин са направили но самата игра е такава мешаница от рандъм събития без фокус върху нищо че дори няма замазване на очите с претенции за симулатор а напторив - аркадност върнала ме в годините в които се пускаше жетонче на ръчките - нещо което много ме дразни в игра тип Рали. Поне аз както ги виждам нещата като имаш Рали игра би трябвало в нея основната дейност да са ралита . А не 5% да е единични рали етапи (даже няма цели ралита, какво остава за шампионат) а останалото да е блъскане с колички по писти, и чупене на табелки.
Все повече ми липсват времената когато имаше 4-5 автомобила, няколко различни ралита с по 5-6 етапа и това беше цялата игра.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Jul 04, 2011 8:53 pm

Еми това е защото играеш last year's model ;)