Встъпителната сцена

Dr Sexy, M.D.

Въобще хумористичните им епизоди са на ниво. Оня с книгите на Чък също заслужава специално споменаване.
И епизодът "The End", в който Дийн видя какво става ако обърне гръб на Сам.

Както и този с Антихриста (косматата длан на Дийн беше
 ).
  ).От новите персонажи кефят Кастиел, естествено, пророкът (
 ) и Ана. Уриел също израдва (началникът Колман от The Wire впрочем, дето спретна Хамстердам).
  ) и Ана. Уриел също израдва (началникът Колман от The Wire впрочем, дето спретна Хамстердам).Иначе след страхотния финал на четвърти сезон поспадна темпото в пети, поне докъдето съм стигнал. Пак е як, но възходящата градация 1<2<3<4 вече се наруши. Засега пети ми е някъде между втори и трети по общо впечатление, все пак по-близо до трети.
Първи и втори сезон имат отделни чудесни епизоди, но като цяло - ами стендалоунките владеят и колкото и да са добри някои от тях, по някое време става байгън.
В трети се усилва общата история, а в четвърти достига страхотната си кулминация. Трети и четвърти вече като цели сезони са добри, не само като отделни епизоди.
Да видим в петия какво ще измъдрят - засега добре оформят аналогията "двама братя в конфликт".

Моментът с "Ти кой си - Дийн, да, бе, да, аз съм Дийн" много ме израдва тогава
 Моментът с "Ти кой си - Дийн, да, бе, да, аз съм Дийн" много ме израдва тогава 

който го е изледал, знае за какво говоря.
  който го е изледал, знае за какво говоря.

Моля да ме извиниш, както и всички останали! По презyмпция приех, че всички са го свършили. Няма да се повтори. Знам колко е гадно да ти разкажат нещичко от края...
 Моля да ме извиниш, както и всички останали! По презyмпция приех, че всички са го свършили. Няма да се повтори. Знам колко е гадно да ти разкажат нещичко от края...