Amazon Kindle
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Да това също. Не те ограничава при завъртането странично, можеш на ляво, можеш на дясно. От Amazon са си свършили отлично работата.
Отделно от myebook.bg вчера определиха и цената на която ще продават Nook Touch 385 лв. На мен ми се вижда малко височка, но ако някой се е спрял на този модел, вече може безпроблемно да го купи и от тук с гаранция. Иначе цената и на Нуук и на Киндъл е една и съща $139, но когато положението е монополно няма начин.
Отделно от myebook.bg вчера определиха и цената на която ще продават Nook Touch 385 лв. На мен ми се вижда малко височка, но ако някой се е спрял на този модел, вече може безпроблемно да го купи и от тук с гаранция. Иначе цената и на Нуук и на Киндъл е една и съща $139, но когато положението е монополно няма начин.
Което не върши никаква работа, щото само ги сортира. Това, което ми трябваше, бяха колекциите, които не можех да използвам, щото още не го бях регистрирал.
Сега всичко е на 6, само по неясна причина не ми даваше да сърчвам думи в A Clash of Kings... Пак се оправих де, но странности някакви...
Сега всичко е на 6, само по неясна причина не ми даваше да сърчвам думи в A Clash of Kings... Пак се оправих де, но странности някакви...
And you can't dance with a devil on your back...
Аз имам един друг въпрос за колекциите, съответна опция не можах да намеря досега нито в KCM, нито в Calibre, камо ли в самия Киндъл. Ако имам една книга която е част от две колекции - примерно "Замакът на лорд Валантайн", която е част и от "Избрана световна фантастика" на Бард и от "Маджипур" серията, има ли някакъв начин книгата да бъде част и от двете колекции, но да бъде качено само едно копие от нея на устройството?
- The Dragon
- Elder God
да. просто я добавяш.Mindcrime wrote:Аз имам един друг въпрос за колекциите, съответна опция не можах да намеря досега нито в KCM, нито в Calibre, камо ли в самия Киндъл. Ако имам една книга която е част от две колекции - примерно "Замакът на лорд Валантайн", която е част и от "Избрана световна фантастика" на Бард и от "Маджипур" серията, има ли някакъв начин книгата да бъде част и от двете колекции, но да бъде качено само едно копие от нея на устройството?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Има ли някакъв начин, нейде, из безумните настройки и плъгини на Calibre, да си настроя да търси корици и метадата за книгите(специално за тези на бг)в определени от мен сайтове, а не в Амазон и Гугъл, щото там не намира никакви? Примерно ей тоя сайт е повече от идеален за тая работа, но никъде не мога да го настроя, като кликна на download cover да търси корица от него.
Понеже в крайна сметка и на мен не ми се чака да паднат цените, а и тази седмица ще пътувам мисля да си поръчам един Киндъл днес или утре, та имам няколко въпроса към вас преди да си съставя финално мнението:
1. Има ли смисъл от калъфа с осветление за 135 лева или да си взема някакъв от 60 на Tuff-Luv? (ще го взимам от бг-сайт)
2. Някой има ли впечатления от другия бг-сайт за поръчки - readerbg.com? Че просто на myebook.bg няма хубави калъфи, а на другия дават и протектор + усб зарядно безплатно.
3. Някои да има някакви последни съвети, че иначе налазвам Сандерсън и компания с размах (бтв как е тълковният речник, използваем ли е?)
1. Има ли смисъл от калъфа с осветление за 135 лева или да си взема някакъв от 60 на Tuff-Luv? (ще го взимам от бг-сайт)
2. Някой има ли впечатления от другия бг-сайт за поръчки - readerbg.com? Че просто на myebook.bg няма хубави калъфи, а на другия дават и протектор + усб зарядно безплатно.
3. Някои да има някакви последни съвети, че иначе налазвам Сандерсън и компания с размах (бтв как е тълковният речник, използваем ли е?)
- The Dragon
- Elder God
1. Не. Според мен изобщо нямаш нужда от калъф, но това е друга тема.
2. Протектора не си го слагай. Все пак контраста и без това не е чак толкова висок. За другите магазини не знам.
3. И още как - перфектен е.
Едит: И още един съвет - не се напивай никога с jagermeister. Не е много по темата ама ще ми благодариш някой ден.
2. Протектора не си го слагай. Все пак контраста и без това не е чак толкова висок. За другите магазини не знам.
3. И още как - перфектен е.
Едит: И още един съвет - не се напивай никога с jagermeister. Не е много по темата ама ще ми благодариш някой ден.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.