Matrim wrote:Нещо ти куца хронологията, защото преди две години Реал отпадна на полуфинал в Шампионската Лига
Това към мен ли беше? Не се обръщаш поименно към никого, но тъй като аз казах "преди 2 години", ще приема, че отговора е "да". Ами аз имам предвид Шампионска лига 2002, което си е преди 2 години (2003, 2004).

Точно тогава им станах фен на Реал, а на финала пак бях за тях, макар да играеха срещу Байер, където пък риташе Бербо. Да, сега вече наистина отбора има нужда от подмладяване, но не им е само в това проблема. Както и да е, аз ги харесвам.
Drizzt Do`Urden, ами аз и от тенис на корт се интересувам, предполагам за него говориш, а не за тенис на маса.

Ами беше ми любим спорт до преди 2-3 години, когато играеха класни и интелигентни тенисисти. От сегашните единствения, когото все още харесвам е Марат Сафин. Но не се интересувам активно от тениса вече, така е. Голямо блъскане стана този спорт, липсва каквато и да било красота. Преди известно време гледах един демонстративен мач между Яник Ноа и Джон Макенроу. Е това вече беше ТЕНИС. Те играеха заради самата игра, за собствен и на публиката кеф - беше едно невероятно преживяване.
За жените тенисистки даже не искам да споменавам. Станали са някакви като копиехвърлячки или щангистки, абе, тежкоатлетки някакви. Винъс, Серена, Линдзи