Култът Към Амелия

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Е ли Амелия beyond awesome???

Да
6
20%
Да, OMG, що за въпрос??
24
80%

Total votes: 30

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Jun 28, 2011 1:00 pm

... пък ако не се покаеш сам, ние с удоволствие ще ти помогнем по пътя на разчленя... разкаянието :D

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Jun 28, 2011 1:03 pm

Тъкмо ще бъдат изпробвани камшиците и другите пособия по предназначение :D

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Tue Jun 28, 2011 1:11 pm

Аз си имам собствено оборудване, мога да услужа и на по-неподготвените :lol:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Jun 28, 2011 2:38 pm

AMELIA FOR EMPRA!!!!!! :free: :free:

Мисля че в тая тема е мястото да кажа: АМЕЛИЯ моля те върни се в списанието БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

П.П. Амелия е толкова BEYOND GODLIKE че ако се върне във списанието ще излизе 69 брой. :mrgreen: Сори, не се сдържах....

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 28, 2011 10:25 pm

Ани, ожени се за мен!!!

Иначе, малко по-сериозно.
Мислех да оставя темата да си умре след като й минаха 5те минутки слава, но не мога да го направя докато не ви кажа едно сърдечно и голямо благодаря. Особено на Жоро и Мели - много ви обичам и много ми липсвате.

Знам, че в ебавката тук имаше и голяма доза истина - чувствам го като си говоря с вас и наживо, и във форума. Та благодаря ви, че ме харесвате барабар с леките недостатъци на характера. Вие сте ми безкрайно ценни, надявам се да успявам да проектирам това чувство, когато си говоря с вас. Намирам, че съм голяма късметлийка - животът ми е дал шансът да познавам толкова много прекрасни хора. Искам да знаете, че оценявам това и не го намирам за даденост. :)

Благодаря ви! :)
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jun 28, 2011 10:30 pm

Amelia wrote:Намирам, че съм голяма късметлийка - животът ми е дал шансът да познавам толкова много прекрасни хора.
шансА - научи най-сетне кога се употребява пълниЯТ член, Амелийо :P
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 28, 2011 10:42 pm

Гениално! :lol:

Oui. Je suis garbage.

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Wed Jun 29, 2011 10:45 am

Amelia wrote:Ани, ожени се за мен!!!
О, йе :) ще се пръсна от гордост и щастие!

Само кажи кога и се земваме :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 29, 2011 11:10 am

Цялата тема е BEYOND GG....

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 29, 2011 11:19 am

JohanVladimir wrote:
О, йе :) ще се пръсна от гордост и щастие!

Само кажи кога и се земваме :mrgreen:
На нея Ню Йорк и е близо, ама ти ще трябва да летиш дотам :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Wed Jun 29, 2011 8:58 pm

Факт! Амелия е изтъкана от AWESOMENESS!!!!!!!!!!!
На линия съм по всяко време за ритуала (и вече пея доста по добре от тогава :D ).

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Wed Jun 29, 2011 9:10 pm

Всички форумници тренираме да й танцуваме на сватбата:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 01, 2011 1:55 am

The birth of a goddes...like thing. ;p

Честит рожден ден Хрисо!!! - Здраве, успехи в работата, минимум ядове с Макове и както се вика Наука мое се практикува и след детеродна възраст ;р

Image

:D :beer: :metal: :yay: :panda:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 01, 2011 11:09 am

HBD, СИС!

Все такава правилна и ти пожелавам да смайтнеш Мака форева! Бичкам та!!!
Image
:heart:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Oct 02, 2011 10:01 am

Благодаря и тук!

Сега ще ви разкажа как ми мина тоя ден, щото е забавно.

Александър го няма. В Торонто е на симпозиум. Реши да остане няколко дни след симпозиума там, за да се види с приятели. Това съвпадна с рождения ми ден и ме остави вкисната по един дразнещо женствен начин.

Донякъде оправдавам себе си понеже ми е 30ия рожден ден и си го чувствах по-специален. Освен това тука се наблюдава интересен поведенчески рецидив, който даже еволюира. Ние сме двойка от 6+ години, като прекарахме първите 3 на майната си един от друг. Та поводи нямаше как да се празнуват. Откакто живеем заедно обаче, на два от рожденните ми дни Александър умираше от 37-градусовата си температура и аз трябваше да го отглеждам. Миналата година пък забрави великото събитие и аз изкарах деня в мелодраматично самосъжаление, което резултира в правене на меланхолични пейзажни снимки в парка. Тая година нашия вече ептен го няма, ни телом, ни духом. Реших да сменя мелодрамата с раздразнение и си направих купон с колегите днес, щото все още не съм изпаднала дотам, че да не мога да се забавлявам и без мъжа си. Бях му съобщила, че нямам намерение да празнувам повторно с него, щото не заслужава.

Значи, има моменти, в които това говедце ме вбесява безкрайно. И в следващия миг прави нещо толкова яко, че ме обезоръжава окончателно и безвъзвратно.

Ето как си получих подаръка, който бтв беше подбиран и купуван в продължение на 2 месеца.

На тръгване към Торонто, Сашко ми остави запечатан плик, който да отворя на рожденния си ден. Като дойде времето (т.е. полунощ на 1ви октомври), отворих плика и вътре намерих лист, на който пишеше (освен пожелания разни) следната инструкция:

"Твоят Сашко ти е взел най-яките неща евър, но за да си ги получиш трябва да решиш няколко гатанки.

Ето ти първата: Чоро се гордее с него, Гуу си го носи на главата, а вътре се крие второто приключение на японски ронин."

Та отивам си до секцията с анимето, където виси закачен изкуствения chest hair, който ми дойде с Гуу бокссета. И вътре в космалака намирам заровено БДто Санджуро на Акира Куросава. И втора улика, гласяща:

"Кака Мотоко се е зарибила по Каркасон!

Занасям се до кутиите на Каркасона и в най-голямата намирам Ghost in the Shell: Solid State Society филма и нова биляжка:

"City Hunter охранява банда лентяи."

Зад томчетата на Сити Хънтър на манга рафта си, се натъквам на Лимитед Едишън БДто на Голебия Лебовски. Плюс нова инструкция:

"Мутантите са застрашен вид и затова са се завряли в най-отдалечения ъгъл на света при дивите животни".

Това ме позатрудни. Първо търсих нещо на рафта с BBC докюментаритата ни. После се сетих, че имам цял ъгъл с плюшени играчки, между които голямата зелена костенурка, която някои от вас ми подариха за сватбата (тя влезе в употреба между другото - ползвах я като възглавница няколко нощи поред докато обзаведа абсолютно празния ни апартамент в Калгари). Там сред т.нар. диви животни има и една садо-мазо кожена мишка с пишле, която може да се постави във всякакви мръсновати пози. Поставила съм я зад костенурката в доста компромативна конфигурация. Има и две пластмасови мечета - момченце и момиченце. Момиченцето показва цици, а момченцето си нанизва кондом на главата - пак от сватбените ни подаръци. Там са ми и разните неща от Япония, които Жеко, Моридин и Килуа са ми носили. Та в ей тоя ъгъл значи, под костенурката намерих X-MEN First Class БДто. А следващият хинт гласеше:

"Потърси нещо голямо, удобно и кафяво. Под него има класически уестърни и ключ към следващата загадка!"

Голямото, удобно и кафяво нещо нямаше нужда да го търся, то се набива на очи. Това е коженото ни канапе в хола. Под него в найлонова торбичка намерих A Fistfull of Dollars и For a Few Dollars More, с които събираме на БД трилогията за Мъжа без име (The Good, the Bad and the Ugly го имаме от преди това). Ключът към следващата загадка беше всъщност ключът от колата. И следното упътване:

"Ключове към най-якуту!"

Занесох се посред нощите до паркинга да тараша из колата и в жабката намерих най-якуту - Spartacus: Gods of the Arena (т.е. прикуела на Blood and Sand). И бележка, на която пишеше

"МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЙ!"

Целувка среща Loco Roco, демек.

Няма как да му се сърдя сега. :cry:
Превъзпитанието ще го оставим за друг път... Хилих се като ритард докато си издирвах нещата и сега го чакам да си дойде да почнем да си ги гледаме заедно.

Гийкзорщината ни няма край.

Oui. Je suis garbage.