Ето това е обида към зрител на даден сериал, а не към сериал. Всеки, който няма сериозни проблеми в главата би го разбрал и ако не иска дискусията да тръгва към лошо - не би го написал. Ти как мислиш, при теб кое от двете се случва? Сериозните проблеми в главата или това, че искаш дискусията да тръгне към лошо?Silver wrote:А сега дори пиклите, мечтаещи за гъза на Ерик успяха да осъзнаят, че гледат нещо като Бъфи 2.
True Blood [HBO TV series]
Last edited by Amelia on Thu Sep 23, 2010 7:10 pm, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
И за да разведрим малко атмосферта :
Sesame Street spoofs True Blood
True Mud
Почти гениално. Ако го увеличат до дължината на епизод от Кръвта даже ще е и по интересно.
Sesame Street spoofs True Blood
True Mud
Почти гениално. Ако го увеличат до дължината на епизод от Кръвта даже ще е и по интересно.
- armageddon
- Forsaken
Премиерата на 4ти сезон беше яко meh. Имаше интересни развития на някои от героите, courtesy of the much needed time jump, но 3/4ти от героите така или иначе са безинтерсни и/или не ми дреме за тях, Тара на първо място, дано да я разкарат най-сетне от цялата схема.
edit : Мда, едва втория епизод (появил се courtesy of квата там промоция въртят HBO), а удари високо по скалата на meh-метера. Но поне имаше някъф плот туист накрая, нищо че въпросния го извъртяха де що има entertainment сайтове, и то изобщо не като спойлер. А и взимат пример от Вампирските Диарии в закриване на опцията regular human.
edit : Мда, едва втория епизод (появил се courtesy of квата там промоция въртят HBO), а удари високо по скалата на meh-метера. Но поне имаше някъф плот туист накрая, нищо че въпросния го извъртяха де що има entertainment сайтове, и то изобщо не като спойлер. А и взимат пример от Вампирските Диарии в закриване на опцията regular human.
Най-после нещо добро успоредно с Treme и след Boardwalk Empire, че троновете ми докараха нервен срив.
Първият епизод си беше наред. Същата бутафорна кочина си е, само че голотиите и псувните са намалели драстично. Сукестата се съблече, ма ни гъз, ни цица - ужс.
Но епизодът си заслужаваше дори заради зверския бъзик с хари потър, тоз сериал трябва да се гледа от повече паплач, много повече, барем докажат думите на вампирката,
Първият епизод си беше наред. Същата бутафорна кочина си е, само че голотиите и псувните са намалели драстично. Сукестата се съблече, ма ни гъз, ни цица - ужс.
Но епизодът си заслужаваше дори заради зверския бъзик с хари потър, тоз сериал трябва да се гледа от повече паплач, много повече, барем докажат думите на вампирката,
- Spoiler: show
Изгледай първите 6 минути и ми кажи според теб има ли шансове за оправяне:
http://www.youtube.com/watch?v=2zqEJEVXeNg
Fucking fairies!Silver wrote:Изгледай първите 6 минути и ми кажи според теб има ли шансове за оправяне: