София прайд

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 8:06 am

Zeiss_optik wrote:бтв - надявам се съзнаваш, че всички негативни мнения по тази тема се сипят по мен заради вярата ми. Виж обаче Евангелие от Матея. :wink:
Това е фактологически невярно. Моите негативни мнения към теб се коренят в това, че си урод, който е трябвало да бъде удавен в реката при раждането си и на който в едно нормално общество отдавна щяха да са отнети родителските права, защото пораженията, които ще нанесеш на детето си, са безкрайно по-големи от тези, които който и да е педофил би могъл.

Религиозни хора познавам много, слава богу повечето сред тях са нормални, трезвомислещи и толерантни и не живеят в средните векове. Та не ти е БПЦ виновна, че си деформиран.
And you can't dance with a devil on your back...

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Mon Jun 27, 2011 8:10 am

А, не - по всяка друга тема тук някой може да научи нещо от другия.
По тази е невъзможно.

ПП - Ролан, невъзможно да познаваш православен християнин, толерантен към хомосексуализма или към гейпарадите. Уточнявам, че не всеки, който понякога ходи на църква, е вярващ.
Last edited by Zeiss_optik on Mon Jun 27, 2011 8:14 am, edited 1 time in total.
Hemos pasado!

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Mon Jun 27, 2011 8:11 am

Zeiss_optik wrote:бтв - надявам се съзнаваш, че всички негативни мнения по тази тема се сипят по мен заради вярата ми. Виж обаче Евангелие от Матея. :wink:
Не ми пука в какво вярваш. Пука ми обаче, че си клинично неспособен да мислиш. Това Е патология, ако и вярата ти да не е. Не ми пука за вярата ти, докато не се опитваш да ме убедиш, че тя е тази, що трябва да води и мен. Никой не иска от теб да приемаш хомосексуалните, искаме да приемеш и признаеш, че и те имат толкова права, колкото и ти. Омръзна ми твоето евтино и търсещо внимание тролене с мнения, които са лишени от логика, аргументи или дори смисъл.

Ясно че ти от морал разбираш само, ако е написан в библията, което е смешно до абсурд, отчитайки колко прелюбодеяние и многоженство има из нея. Колко (вековни) старци в нея си вземат млади жени (и да, не е нужно някой да е религиозен, за да знае що е то библия и да я е чел, нужно е само да е грамотен).

Сега вземи и се премести в някой религиозен форум, вместо да ми обясняваш, че сме те "засипвали с негативизъм" заради религията ти. Аз лично не те харесвам, заради липсата ти на логика.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 8:14 am

Zeiss_optik wrote:А, не - по всяка друга тема тук някой може да научи нещо от другия.
По тази е невъзможно.
От теб никой нищо не може да научи, освен от какво да си пази децата. Виж, ти можеш доста да научиш от тази тема, но нямаш капацитета за това.

Мен никога няма да спре да ме удивлява способността на човешкото същество да мрази друго човешко същество, което не му вреди по никакъв начин, нито вреди на някой друг, на база различност. И с жените не го разбирам, и с негрите, и с гейовете.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Mon Jun 27, 2011 8:17 am

Alexis wrote:
Не ми пука в какво вярваш. Пука ми обаче, че си клинично неспособен да мислиш.
О, не съм. Но по тази тема съм неспособен да мисля като вас.

ПП. Ролан, омраза ли? Къде в думите ми видя омраза? Това да не приемаш нещо и да мразиш нещо са различни позиции. Но не съм обвинил в липса на логика никого, който ги приравнява.
Last edited by Zeiss_optik on Mon Jun 27, 2011 8:20 am, edited 2 times in total.
Hemos pasado!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 8:20 am

...или да отговаряш на повече от 1/8 от написаното в постовете ни, че другото не ти изнася :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 8:28 am

Zeiss_optik wrote:ПП. Ролан, омраза ли? Къде в думите ми видя омраза? Това да не приемаш нещо и да мразиш нещо са различни позиции. Но не съм обвинил в липса на логика никого, който ги приравнява.
Естествено, че е омраза. Библията казва един куп работи, повечето от тях си противоречат взаимно. Всеки си избира какво да следва и какво не, според личните си пристрастия. А за мен сравнението между хомосексуализъм и педофилия е очевиден признак за омраза.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Jun 27, 2011 8:38 am

Айде, айде, не се опитвай да ползваш религията сега.

Пък ако наистина се прекланяш пред Библията, значи сериозно трябва да си преосмислиш позициите по дискутираната тук тема. Защото според религията нетърпимостта към мъжеложците не води задължително до падане в очите на Бога, това е вярно. Но истинската, безпрекословна и абсолютна любов, особено любов към грешника, задължително те издига в Божиите очи. Така че ако искаш да си не просто приличен, а изключително праведен християнин, то трябва с цялото си същество да се стремиш да обикнеш хомосексуалистите.
:P
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 8:41 am

Е те религиозните прескачат от завет на завет според както им изнася за случая :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jun 27, 2011 8:47 am

Zeiss_optik wrote:\
Амелия: уточних няколко пъти, че ония в Холандия са си поставили за цел именно снижаването на възрастта, за която законът приема, че индивидът е готов за сексуални отношения. А от широка практика съм се отказал и обслужвам само няколко фирми. Спестява много нерви.
Сега видях, че ми е отговорено в някъв едит.

Ония като са си поставили нещо за цел да не са прокопсали случайно? Сякви идиоти с адженда бродят по тая земя. Това не значи, че някой ще им се върже на глупостите. Както казах, въпросната партия се е разпаднала миналата година, без за цялото си съществуване да е вкарала нито един човек в парламента. Кво точно те притеснява тогава? Че партията я има? И че педофилите си ползват демократичните права да си направят партия? Споко, обществото има достатъчно механизми да филтрира по-зловредните глупости, които демокрацията произвежда. Демокрацията работи на принципа на мнозинствата. Кога точно хората с алтернативна сексуалност ще станат мнозинство според теб? Педофилите някога дали ще получат гласуване на някакъв закон, позволяващ им да чукат дечица, с мнозинство?

едит: Оф, той се оказа и религиозен... Аз нямам неприязън към теб заради религията ти. Ти не си я ползвал като аргумент в тоя спор досега. Аз имам неприязън към теб поради редица други причини и поради това, че аргументацията ти е абсолютното дъно, но на базата на нея проповядваш нетолерантност.
Бтв като си такъв ревностен православен християнин как така се взе с мюсюлманка (ако нещо не бъркам човека)? Кой от двама ви си смени религията?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 27, 2011 9:03 am

b.t.w. Как дефинирате педофилията? Защото в момента е нещо нормално някои общности да се женят на 12 а другите общности пак на толкова почват половия си живот.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 27, 2011 9:05 am

Kакто неколкократно стана ясно, педофилия е сексът с дете, което не е физически съзряло да прави секс.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 27, 2011 9:20 am

Кой определя съзряването?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jun 27, 2011 9:25 am

Биологията най-напред. После - човешкото общество според някви негови критерии.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jun 27, 2011 9:26 am

12 е на границата на биологическото съзряване, а ако в такива общества е настъпило на тоя етап и психосоциално съзряване - ОК. В тукашното по-скоро не е (макар да вървим натам).
This is it. Ground zero.